ONZE BLOEDLUISBESTRIJDING
HOUDT UW PLUIMVEE GEZOND

Steeds vaker veroorzaakt de rode bloedluis veel overlast bij pluimveebedrijven in Nederland. Kies voor de bloedluisbestrijding van APC en u houdt uw pluimvee gezond.

Onze bloedluisbestrijding houdt uw pluimvee gezond

Kies voor de bloedluisbestrijding van APC en u houdt uw pluimvee gezond. Steeds vaker veroorzaakt de rode bloedluis namelijk veel overlast bij pluimveebedrijven in Nederland. De dierenwelzijnsproblemen die door bloedluis kunnen ontstaan zijn dan ook aanzienlijk. Zo kan bloedluis stress veroorzaken, bloedarmoede, een verminderde weerstand, pikkerij en in het ergste geval zelfs sterfte. Alle reden dus, om professionals in te schakelen.

Heeft u vragen?

Laat APC u terugbellen of mailenBloedluisbestrijding op natuurlijke wijze

Bij APC vindt u deze professionals die jarenlange ervaring en expertise hebben in de agrarische sector, waaronder pluimveebedrijven. Wij maken hierbij gebruik van biologische bestrijdingsproducten. Dit betekent dat de natuurlijke vijand van onder andere de bloedluis wordt ingezet om ernstige problemen te voorkomen of effectief te verhelpen. Zo zetten we in het geval van bloedluis doeltreffend een roofmijtsoort in.

Bestrijden van bloedluis met roofmijtsoort

Het natuurlijke bestrijdingsproduct dat wij gebruiken bij bloedluis is Pred Hypo. Dit product bevat een zeer effectieve roofmijtsoort die bekend staat als natuurlijke vijand van de bloedluis. Pred Hypo zoekt in pluimveestallen de bloedluis op om deze vrijwel onmiddellijk te doden. Hierdoor wordt de bestaande overlast van bloedluis op een veilige, verantwoorde en biologische wijze bestreden. Pred Hypo is dan ook een uniek bestrijdingsproduct dat een essentiële bijdrage levert aan de duurzame productie van pluimveebedrijven.

Biologische bestrijdingswijze

Ook maken wij gebruik van biologische middelen. Dit houdt in dat we vliegende en kruipende insecten op natuurlijke wijze effectief bestrijden, zonder het gebruik van giftige bestanddelen. Maakt u zich hierbij geen zorgen over de effectiviteit: deze is geheel dezelfde. Bovendien zijn onze biologische middelen veilig voor mens en dier.

Biologische bestrijding

Organic Red Mite Control – Pred Hypo in de praktijk

De bloedluisbestrijding met Pred Hypo is jarenlang intensief getest in de praktijk. Dit bestrijdingsproduct heeft dan ook veel unieke en waardevolle eigenschappen. Zo is het ongevoelig voor onder meer temperatuurschommelingen in de pluimveestal, evenals voor wisselingen in luchtvochtigheid. Bovendien is door gedegen onderzoek bewezen dat Pred Hypo geen enkel risico vormt voor zowel mens als dier. Dit is dan ook de reden waarom wij met de volste overtuiging dit effectieve bestrijdingsmiddel inzetten.

Een duurzaam bestrijdingsproduct

Bovendien isPred Hypo een toonbeeld van duurzaamheid. Alle actuele vraagstukken worden door dit bestrijdingsproduct beantwoord. Of het nu om kwaliteit, voedselveiligheid, verantwoorde dierziektebestrijding of milieu gaat. Met Pred Hypo is het duurzaam beheersen van bloedluis simpelweg de realiteit. Dit sluit perfect aan op wat wij onze klanten in de pluimveesector willen bieden: een oplossing die betrouwbaar, effectief en van hoge kwaliteit is.

Waarborgen van kwaliteit

Om deze hoge kwaliteit te kunnen waarborgen, beschikt APC over diverse keurmerken en registraties. Op het gebied van bloedluisbestrijding en algehele kwaliteit in de pluimveesector, zijn we bijvoorbeeld IKB PSB geregistreerd. Dit is een kwaliteitsbeheersingssysteem voor de vee-, vlees- en eiersector in Nederland. Hiermee wordt de kwaliteit van producten van dierlijke oorsprong geborgd. De toevoeging PSB staat voor Pluimvee Service Bedrijven. Dit betekent dat bij geregistreerde bedrijven ook de kwaliteit in dienstverlening gewaarborgd is.

arrow

Gratis eerste bedrijfsbezoek

Wilt u meer informatie over onze producten en diensten?
Maak nu een afspraak en ontvang een GRATIS no fly zone plantje


Lees ons privacybeleid

Knaagdierbestrijding

Vliegenbestrijding

Bloedluisbestrijding

Keverbestrijding

Total Care Programma.

Het plan van aanpak van APC

Ons bloedluisbestrijdingsplan begint met een analyse van de overlast bij de pluimveehouder. Van daaruit wordt een gedetailleerd plan van aanpak door ons opgemaakt. Hierin nemen we onder meer mee met welk inzetschema we de bloedluis gaan bestrijden. We zorgen ervoor dat deze naadloos aansluit op de specifieke bedrijfssituatie. Daarna volgt APC het proces op de voet en begeleiden we de pluimveehouder waar nodig en waar gewenst.

1 OPSTELLEN

Persoonlijk bestrijdingsplan

2 OPVOLGEN

van bestrijdingsplan

3 CONTROLEREN

registreren en bijsturen

APC Brochure