Digitale registratie

Om u nog effectiever van dienst te kunnen zijn, hebben wij een systeem ontwikkeld waarbij alle informatie omtrent uw bestrijdingsplan op maat beschikbaar wordt gesteld. Hiermee ziet u in één oogopslag alle details van het bestrijdingsplan zelf, het logboek en alle bevindingen. Ook bieden wij binnen dit systeem de mogelijkheid van barcodescanning. In relatie tot knaagdierbestrijding bijvoorbeeld, voorzien wij elke lokdoos van een unieke barcode. Tijdens onze controles worden deze lokdozen gescand en zijn de resultaten direct voor u online beschikbaar. Hierdoor heeft u altijd een actueel en compleet beeld.

Heeft u vragen?

Laat APC u terugbellen.

Hoe dit in zijn werk gaat?

1.

De bestrijdingstechnicus start zijn reader, geeft zijn persoonlijke nummer op gevolgd door het nummer van de betreffende locatie.

2.

Tijdens de controle openen onze bestrijders een voor een de lokdozen. Hier wordt gekeken of er lokstof of gif is opgenomen en of de klem is afgegaan.

3.

Per lokdoos wordt de barcode gescand en aangegeven wat er is geconstateerd.

4.

Op deze manier kunt u online 24 uur per dag de controles en status van de knaagdieren op uw bedrijf volgen. Ook als u niet aanwezig bent.

Wilt u meer informatie over onze producten en diensten?

Maak nu een afspraak en ontvang een GRATIS no fly zone plantje

No fly zone