Experience centers

HyCare melkveehouderij: "De Bladelse Hoef"

Bij HyCare Dairy Farm: “De Bladelse Hoef” in Bladel ontdek je op een leuke en interactieve manier de uitwerking van de APC-methode in de melkveehouderij. De combinatie van een zichtstal en een experience ruimte zorgt voor een perfect beeld over de toepassing van HyCare in een melkveestal. Wilt u deze experience zelf ervaren plan dan een rondleiding in met een van onze specialisten.

 Nog 10 plekken beschikbaar

HyCare Varkenshouderij: "Raamloop"

Op de HyCare Pig Farm: “Raamloop” in Bladel ontdekt u op een interactieve manier de uitwerking van de APC-methode in de varkenshouderij. De combinatie van een zichtstal en een informatieve route zorgt voor een perfect beeld over de toepassing van HyCare in een varkensstal. Wilt u deze experience zelf ervaren plan dan een rondleiding in met een van onze specialisten.

Nog 10 plekken beschikbaar

HyCare pluimveehouderij: "Dalem"

In de HyCare Poultry Farm: “Dalem” in Hapert ontdekt u de toepassing van de APC-methode in de vleeskuikenshouderij. Dit is de eerste schakel in de pluimveehouderij waar de APC-methode toepasbaar is. In dit experience center krijgt u alles te weten over de diensten van APC en kunt u tevens de dieren zien in de stallen. Wilt u deze experience zelf ervaren plan dan een rondleiding in met een van onze HyCare specialisten.

Nog 14 plekken beschikbaar