KNAAGDIERBESTRIJDING VOOR DE VEEHOUDERIJ

Bij knaagdierbestrijding is voorkomen uiteraard beter dan genezen. Daarom helpen wij u graag bij het opstellen van een goed en gedegen bestrijdingsplan

Actieve en verantwoorde knaagdierbestrijding

Onze professionele knaagdierbestrijding helpt u actief en verantwoord van uw probleem af. Zowel ratten als muizen geven doorgaans bijzonder veel overlast in een bedrijf. Ze zorgen niet alleen voor onrust in de stal, maar kunnen ook ziektes overdragen. Dit heeft onder meer productieverlies tot gevolg. Dit wilt u uiteraard zo veel mogelijk voorkomen. APC staat daarom voor u paraat.

Waarom actieve knaagdierbestrijding zo belangrijk is

Zodra u als agrariër merkt dat u last heeft van ratten of muizen, is snel handelen van groot belang. Ze veroorzaken onder meer de volgende problemen:

  • onrust in stallen met productieverlies bij uw dieren tot gevolg;
  • overdracht van ziektes zoals vogelpest, Salmonella, coccidiose, mond-en-klauwzeer, wormen (waaronder lintwormen), et cetera;
  • schade aan leidingen, elektriciteit et cetera.

Actief ongedierte bestrijden is dan echt noodzakelijk om erger te voorkomen. Daarvoor kunt u op onze expertise vertrouwen.

Heeft u vragen?

Laat APC u terugbellen of mailenKnaagdierpreventie

Ook in het geval van knaagdieren is voorkomen uiteraard beter dan genezen. Daarom helpen wij u graag bij het opstellen van een goed en gedegen hygiëneplan. Dit minimaliseert de kans dat u daadwerkelijk met een omvangrijk ongedierteprobleem te maken krijgt. Want naast knaagdieren kunnen ook vliegen ziektekiemen verspreiden en voedselproducten bevuilen. Bovendien zal een gedegen hygiëneplan de eventuele financiële schade beperken. Wij stellen daarom tijdig samen met u een bestrijdingsplan op zodat ongedierte preventief geweerd kan worden:

  • hygiëne: hoe schoner de stallen en de omgeving, des te kleiner de kans dat ongedierte overleeft;
  • weringsmaatregelen: het dichten van kieren en gaten;
  • bestrijdingsplan: cruciaal om overlast onder controle te houden.

1 OPSTELLEN

Persoonlijk bestrijdingsplan

2 OPVOLGEN

van bestrijdingsplan

3 CONTROLEREN

registreren en bijsturen

Alles digitaal

Om u nog effectiever van dienst te kunnen zijn, hebben wij een systeem ontwikkeld waarbij alle informatie omtrent uw bestrijdingsplan op maat beschikbaar wordt gesteld. Hiermee ziet u in één oogopslag alle details van het bestrijdingsplan zelf

Smiley face

Digitale registratie

Om u nog effectiever van dienst te kunnen zijn, hebben wij een systeem ontwikkeld waarbij alle informatie omtrent uw bestrijdingsplan op maat beschikbaar wordt gesteld. Hiermee ziet u in één oogopslag alle details van het bestrijdingsplan zelf, het logboek en alle bevindingen. Ook bieden wij binnen dit systeem de mogelijkheid van barcodescanning. In relatie tot knaagdierbestrijding bijvoorbeeld, voorzien wij elke lokdoos van een unieke barcode. Tijdens onze controles worden deze lokdozen gescand en zijn de resultaten direct voor u online beschikbaar. Hierdoor heeft u altijd een actueel en compleet beeld.

Knaagdierbestrijding keurmerken

APC is veelzijdig gecertificeerd en beschikt over meerdere keurmerken die gerelateerd zijn aan het bestrijden van knaagdieren. Het Keurmerk Plaagdiermanagement Bedrijven (KPMB) is hier een voorbeeld van. Naast dit algemene keurmerk beschikken wij ook over het KPMB IPM Rattenbeheersing. Hiermee voldoen we eveneens aan de eisen zoals die in het certificatieschema ‘Rattenbeheersing om gebouwen en voedselopslagplaatsen’ worden gesteld. Dit volgens versie 3.0, afkomstig van de Stichting Keurmerk Plaagdiermanagement Bedrijven.

Met onze keurmerken en registraties kunnen wij iedere agrariër kwaliteitsgarantie bieden in de volgende bestrijdingsdiensten:

  • vliegenbestrijding
  • knaagdierbestrijding (ratten en muizen)
  • madenbestrijding
  • bloedluisbestrijding

Hierbij zijn we eveneens volgens NEN 4400-1 genormeerd. Dit betekent dat we voldoen aan de eisen die worden gesteld aan bedrijven die personeel ter beschikking stellen. Ook voldoen we hiermee aan alle verplichtingen die hieruit voortvloeien.

lokdoos Knaagdierbestrijding
Vliegenbestrijding

Vliegenbestrijding

Een doeltreffende aanpak voor het bestrijden en voorkomen van vliegen in en rond stallen met vee.
Knaagdierbestrijding

Knaagdierbestrijding

Een profesionele en verantwoorden totaalaanpak voor ratten en muizen op en rond een agrarisch bedrijf.
Biologisch beheersing Knaagdierbestrijding

Biologisch beheersing

Een agrarisch bedrijf vrij houden van knaagdieren en vliegen zonder het gebruik van biocide. Het kan!
Bloedluis controle

Bloedluis controle

Meerdere 100% biologische bestrijdingsmethoden voor het bestrijden van bloedluizen in pluimveestallen.

Onze knaagdierbestrijding experts

Bij APC zijn we trots op ons team van bestrijdingsexperts die veel ervaring meebrengen vanuit de agrarische sector, onder meer op het gebied van knaagdierbestrijding. Daarnaast bieden wij al onze medewerkers een interne opleiding ter aanvulling op de regulier aangeboden trainingen. Ook werken we samen met eigen testbedrijven om innovatief te werken aan nog betere en veiligere bestrijdingsmethoden. Kortom, bij ons bent u verzekerd van verantwoorde ongediertebestrijding van hoogstaand niveau. Ons doel is dan ook om samen met u een optimale en verantwoorde voedselproductie te realiseren. Nu en in de toekomst.

Ons plan van aanpak

Met een goed bestrijdingsplan kan overlast door ongedierte voorkomen worden.

Bij APC draait het allemaal om het ontzorgen van de agrariër. Daarom voeren onze ervaren bestrijdingstechnici het volledige traject uit en houden hierover de regie. Alleen zo kunnen wij effectief het ongedierte bestrijden en onze klanten volledige garantie bieden. Hier is uiteraard veel discipline voor nodig evenals een brede kennis van de agrarische sector en de wetgeving. Ditzelfde geldt voor de laatste ontwikkelingen op het gebied van ongediertebestrijding. Op deze manier dragen we samen met onze klanten bij aan een voedselproductie die verantwoord is.

Arrow Knaagdierbestrijding

Gratis eerste bedrijfsbezoek

Wilt u meer informatie over onze producten en diensten?
Maak nu een afspraak en ontvang een GRATIS no fly zone plantje


Lees ons privacybeleid