MADO SERVICE SPECIAAL VOOR DE AGRARISCHE SECTOR

Met de MADO-Service van APC pakt u vliegenoverlast effectief bij de bron aan. Bovendien bent u hiermee volledig ontzorgd.

MADO-Service pakt vliegenoverlast aan bij de bron

Met de MADO-Service van APC pakt u vliegenoverlast effectief bij de bron aan. Bovendien bent u hiermee volledig ontzorgd. Wij behandelen uw agrarische bedrijf in één keer en staan garant voor het meest optimale resultaat. Wat wilt u nog meer? Kies daarom ook voor deze doeltreffende service en laat u vrijblijvend informeren tijdens een gratis inventarisatiegesprek.

Heeft u vragen?

Laat APC u terugbellen of mailenOnze MADO-Service werkt preventief

Vaak is het een tijdrovende en omvangrijke klus om vliegen in en om een agrarisch bedrijf te bestrijden. Dit nemen we graag van u over. Met onze effectieve service gaan we preventief en doelmatig te werk, zodat we veel problemen en overlast voor u kunnen voorkomen. Dit doen we door vliegenoverlast bij de bron aan te pakken met het middel APC Madendood. Door exact de juiste dosering op uw bedrijf af te stemmen, bent u in no time van vliegenoverlast verlost.

APC Madendood in de praktijk

Met deze service waarbij APC Madendood wordt toegepast, behandelen we de afdelingen van uw drijfmestkelder preventief. Zo zorgen we ervoor dat de larven van vliegen niet meer vervellen. Vervolgens kunnen de vliegenlarven dus ook niet meer verpoppen. Met andere woorden, onze deskundige service zorgt ervoor dat ze niet uit zullen groeien tot volwassen vliegen. Ideaal toch?

Niet toxisch en tot wel 12 weken werkzaam

Door tijdig te beginnen met madenbestrijding krijgen de vliegen geen kans meer en zult u geen overlast hebben. Ook zijn er hierdoor tijdens het seizoen veel minder bestrijdingsmaatregelen nodig. Dit uiterst effectieve product is bovendien niet toxisch. Daarnaast zijn er over de hele wereld geen gevallen van resistentie bekend. Daar komt dan nog bij, dat dit product en onze MADO-Service tot wel 12 weken effectief zijn. Dit bespaart u niet alleen tijd, maar ook nog eens de nodige kosten.

Alle voordelen van biologische

bestrijdingsproducten:

100% natuurlijk
Veilig voor mens, dier en milieu
Duurzaam
Geen resistentie opbouw
Eenvoudig in gebruik
Gegarandeerd resultaat
Gemakkelijk toepasbaar

Hygiëne is bij ons topprioriteit

Bij APC staat hygiëne hoog in het vaandel. Dit betekent onder meer dat we altijd een volledig uitgeruste hygiënekast bij uw bedrijf zullen plaatsen alvorens we bij u aan de slag gaan. In deze hygiënekast is goed passende kleding voor onze bestrijder aanwezig, evenals schone laarzen en handschoenen. Bestrijdingsmiddelen worden veilig en verantwoord opgeslagen in deze kast. Hierdoor vindt er geen kruisbesmetting plaats en bent u bij ons verzekerd van een hygiënische preventie- en bestrijdingsservice.

Smiley face

NEN 4400-1 genormeerd

APC beschikt hierbij over de NEN 4400-1 norm. Deze norm bevat eisen voor bedrijven die personeel ter beschikking stellen. Voordat een bedrijf NEN 4400-1 gecertificeerd wordt, vindt er een uitgebreide toetsing plaats of het bedrijf voldoet aan alle verplichtingen die voortvloeien uit het ter beschikking stellen van arbeid.

Keurmerken voor preventie en ongediertebestrijding

Naast de NEN 4400-1 norm beschikt APC over verschillende keurmerken. Het algemene Keurmerk Plaagdiermanagement Bedrijven (KPMB) bijvoorbeeld, maar ook het KPMB IPM Rattenbeheersing. Speciaal voor de pluimveesector zijn we daarnaast ook IKB PSB geregistreerd.

Met onze sterke focus op hygiëne, onze veelzijdige keurmerken en onze uiterst doeltreffende MADO-Service, garanderen we u van een complete ontzorging op het gebied van vliegenbestrijding en meer.

1 OPSTELLEN

Persoonlijk bestrijdingsplan

2 OPVOLGEN

van bestrijdingsplan

3 CONTROLEREN

registreren en bijsturen

Keurmerk plaagdier
KPMB
IKB
NEN 4400-1
Skal
Vliegenbestrijding

Vliegenbestrijding

Een doeltreffende aanpak voor het bestrijden en voorkomen van vliegen in en rond stallen met vee.
Knaagdierbestrijding

Knaagdierbestrijding

Een profesionele en verantwoorden totaalaanpak voor ratten en muizen op en rond een agrarisch bedrijf.
Biologisch beheersing

Biologisch beheersing

Een agrarisch bedrijf vrij houden van knaagdieren en vliegen zonder het gebruik van biocide. Het kan!
Bloedluis controle

Bloedluis controle

Meerdere 100% biologische bestrijdingsmethoden voor het bestrijden van bloedluizen in pluimveestallen.

Ons plan van aanpak

Met een goed bestrijdingsplan kan overlast door ongedierte voorkomen worden.

Bij APC draait het allemaal om het ontzorgen van de agrariër. Daarom voeren onze ervaren bestrijdingstechnici het volledige traject uit en houden hierover de regie. Alleen zo kunnen wij effectief het ongedierte bestrijden en onze klanten volledige garantie bieden. Hier is uiteraard veel discipline voor nodig evenals een brede kennis van de agrarische sector en de wetgeving. Ditzelfde geldt voor de laatste ontwikkelingen op het gebied van ongediertebestrijding. Op deze manier dragen we samen met onze klanten bij aan een voedselproductie die verantwoord is.

Arrow

Gratis eerste bedrijfsbezoek

Wilt u meer informatie over onze producten en diensten?
Maak nu een afspraak en ontvang een GRATIS no fly zone plantje


Lees ons privacybeleid