MUIZENBESTRIJDING
VOOR DE AGRISECTOR

Heeft u een agrarisch bedrijf en bent u op zoek naar professionele muizenbestrijding? Bij APC bieden we u oplossingen op maat.

Muizenbestrijding in en om agrarische bedrijven

Voor muizenbestrijding in en om uw agrarisch bedrijf bent u bij APC aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring in het bestrijden van allerlei soorten plaagdieren, waaronder muizen. Doordat wij bovendien zoveel mogelijk gebruik maken van biologische bestrijdingsmiddelen bieden wij u naast hoogstaande kwaliteit ook nog eens een zeer verantwoorde keuze.

Heeft u vragen?

Laat APC u terugbellen

Al onze diensten voor een totaal ontzorging

Vliegenbestrijding

Vliegenbestrijding

Een doeltreffende aanpak voor het bestrijden en voorkomen van vliegen in en rond stallen met vee.
Knaagdierbestrijding

Knaagdierbestrijding

Een profesionele en verantwoorden totaalaanpak voor ratten en muizen op en rond een agrarisch bedrijf.
Biologisch beheersing

Biologisch beheersing

Een agrarisch bedrijf vrij houden van knaagdieren en vliegen zonder het gebruik van biocide. Het kan!
Bloedluis controle

Bloedluis controle

Meerdere 100% biologische bestrijdingsmethoden voor het bestrijden van bloedluizen in pluimveestallen.

Muizenbestrijding: als snel handelen noodzakelijk is

Wanneer u merkt dat uw vee onrustig wordt en u daardoor productieverlies lijdt, dan is de kans groot dat u met muizen of andere knaagdieren van doen heeft. Andere kenmerken zijn schades aan elektriciteit of leidingen en uiteraard muizenkeutels. In dergelijke gevallen is het belangrijk om zo snel mogelijk actie te ondernemen. Zo kunnen muizen ook ziektes aan uw vee overdragen, waardoor de gevolgen een enorme impact kunnen hebben op uw bedrijfsvoering. Wij helpen u hier graag bij met onze professionele bestrijdingsdiensten met gegarandeerd effectief resultaat.

Biologische bestrijdingsmiddelen

Hierbij maken wij gebruik van zo veel mogelijk biologische bestrijdingsmiddelen om het gewenste resultaat te sorteren. Door de nieuwe wetgeving omtrent het gebruik van zogeheten ‘rodenticiden’ is het biocidegebruik met 90% gedaald. Ook het gebruik van natuurlijke vijanden ten opzichte van vliegenbestrijding heeft hieraan bijgedragen. Ditzelfde geldt voor het bestrijden van muizen en ander ongedierte. APC streeft er dagelijks naar om nieuwe biologische bestrijdingsmethodieken in te zetten om alle soorten ongedierte te bestrijden. Hierdoor kunnen wij u een verantwoorde bestrijding bieden. Met hetzelfde effect als voorheen het geval was. Een geruststellende gedachte nietwaar?

Met oog op het heden en de toekomst

Naast het gebruik van zoveel mogelijk biologische bestrijdingsmiddelen, kijken we bij APC ook naar het toekomstbestendige gebruikersgemak van onze klanten. Bij onder andere muizenbestrijding betekent dit dat we een digitale registratie bijhouden van onze ongediertebestrijding- en preventie. Zo kunt u op ieder moment van de dag, of nacht, online in de gaten houden wat de bevindingen zijn.

Smiley face

Ons plan van aanpak

Met een goed bestrijdingsplan kan overlast door ongedierte voorkomen worden.

Bij APC draait het allemaal om het ontzorgen van de agrariër. Daarom voeren onze ervaren bestrijdingstechnici het volledige traject uit en houden hierover de regie. Alleen zo kunnen wij effectief het ongedierte bestrijden en onze klanten volledige garantie bieden. Hier is uiteraard veel discipline voor nodig evenals een brede kennis van de agrarische sector en de wetgeving. Ditzelfde geldt voor de laatste ontwikkelingen op het gebied van ongediertebestrijding. Op deze manier dragen we samen met onze klanten bij aan een voedselproductie die verantwoord is.

1 OPSTELLEN

Persoonlijk bestrijdingsplan

2 OPVOLGEN

van bestrijdingsplan

3 CONTROLEREN

registreren en bijsturen

Veel ervaring in de agrarische sector

Onze bestrijdingsexperts weten als geen ander wat er bij ongediertebestrijding in de agrarische sector komt kijken. Dit komt doordat zij jarenlange ervaring hebben op dit gebied en regelmatig trainingen en cursussen volgen. Hierdoor zijn zij altijd op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving. Daarnaast biedt APC hen ook interne trainingen aan. Deze zijn aanvullend op de reguliere trainingen omdat wij het doel hebben net dat ene beetje extra te bieden in het bestrijden van muizen, ratten en ander ongedierte. Daarnaast werken wij samen met diverse testbedrijven om innovatieve ontwikkelingen in ongediertebestrijding ten uitvoer te brengen.

Veelzijdig gecertificeerd en genormeerd

Ook onze brede diversiteit aan keurmerken en registraties geeft onze klanten een vertrouwd gevoel bij onze hoogstaande dienstverlening. Op het gebied van muizenbestrijding maar ook rattenbestrijding hebben we onder meer het Keurmerk Plaagdiermanagement Bedrijven (KPMB). Daarnaast beschikken wij eveneens over het keurmerk KPMB IPM Rattenbeheersing. Onze NEN 4400-1 normering toont aan dat we voldoen aan de eisen die gesteld worden aan bestrijdingsbedrijven met personeel.

Arrow

Gratis eerste bedrijfsbezoek

Wilt u meer informatie over onze producten en diensten?
Maak nu een afspraak en ontvang een GRATIS no fly zone plantje