MUIZENBESTRIJDING

VOOR DE AGRISECTOR

Heeft u een agrarisch bedrijf en bent u op zoek naar professionele muizenbestrijding? Bij APC bieden we u oplossingen op maat.

Muizenbestrijding in en om agrarische bedrijven

Voor muizenbestrijding in en om uw agrarisch bedrijf bent u bij APC aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring in het bestrijden van allerlei soorten plaagdieren, waaronder muizen. Bovendien maken wij zoveel mogelijk gebruik van biologische bestrijdingsmiddelen. Deze zijn uiterst effectief én niet schadelijk voor de mens, dier en milieu. Hiermee bieden wij u naast hoogstaande kwaliteit ook nog eens een zeer verantwoorde keuze.

Heeft u vragen?

Laat APC u terugbellen of mailenAl onze diensten voor een totaal ontzorging

Vliegenbestrijding Muizenbestrijding

Vliegenbestrijding

Een doeltreffende aanpak voor het bestrijden en voorkomen van vliegen in en rond stallen met vee.
Knaagdierbestrijding Muizenbestrijding

Knaagdierbestrijding

Een profesionele en verantwoorden totaalaanpak voor ratten en muizen op en rond een agrarisch bedrijf.
Biologisch beheersing

Biologisch beheersing

Een agrarisch bedrijf vrij houden van knaagdieren en vliegen zonder het gebruik van biocide. Het kan!
Bloedluis controle

Bloedluis controle

Meerdere 100% biologische bestrijdingsmethoden voor het bestrijden van bloedluizen in pluimveestallen.

Muizenbestrijding: als snel handelen noodzakelijk is

Muizenoverlast op veehouderijen is erg vervelend en kan veel problemen veroorzaken. Wanneer u merkt dat uw vee onrustig wordt en u daardoor productieverlies lijdt, dan is de kans groot dat u met muizen of andere knaagdieren te maken heeft. Andere kenmerken zijn schades aan elektriciteit of leidingen en uiteraard de aanwezigheid van muizenkeutels. In dergelijke gevallen is het belangrijk om zo snel mogelijk actie te ondernemen. Zo kunnen muizen ook ziektes aan uw vee overdragen, waardoor de gevolgen een enorme impact kunnen hebben op uw bedrijfsvoering. APC is gespecialiseerd in muizenbestrijding op veehouderijen en helpt u graag bij met onze professionele bestrijdingsdiensten met gegarandeerd effectief resultaat.

Muizenbestrijding met biologische bestrijdingsmiddelen

Ook bij muizenbestrijding maken wij zoveel mogelijk gebruik van biologische bestrijdingsmiddelen om het gewenste resultaat te sorteren. Door de nieuwe wetgeving omtrent het gebruik van zogeheten ‘rodenticiden’ is het biocidegebruik met 90% gedaald. Ook het gebruik van natuurlijke vijanden ten opzichte van vliegenbestrijding heeft hieraan bijgedragen. Ditzelfde geldt voor het bestrijden van muizen en ander ongedierte. APC streeft er dagelijks naar om nieuwe biologische bestrijdingsmethodieken in te zetten om alle soorten ongedierte te bestrijden. Hierdoor kunnen wij u een verantwoorde bestrijding bieden. Met hetzelfde effect als voorheen het geval was. Een geruststellende gedachte nietwaar?

Met oog op het heden en de toekomst

Naast het gebruik van zoveel mogelijk biologische bestrijdingsmiddelen, kijken wij bij APC ook naar het toekomstbestendige gebruikersgemak van onze klanten. Bij onder andere muizenbestrijding betekent dit dat we een digitale registratie bijhouden van onze ongediertebestrijding- en preventie. Zo kunt u op ieder moment van de dag, of nacht, online in de gaten houden wat de bevindingen zijn.

Smiley face

Muizenbestrijding: plan van aanpak

Met een goed bestrijdingsplan kan overlast door muizen worden voorkomen.

APC helpt u graag bij het bestrijden van muizen op en rondom uw bedrijf. Bij muizen overlast is voorkomen beter dan genezen. Professionele muizenbestrijding biedt dan dé oplossing. APC helpt u graag bij het bestrijden van de reeds aanwezige muizen en stelt, samen met u, een plan van aanpak op om muizen overlast aan te pakken en in de toekomst te voorkomen. Met een goed bestrijdingsplan kan overlast door muizen worden voorkomen.

Bij APC draait het allemaal om het ontzorgen van de agrariër. Daarom voeren onze ervaren bestrijdingstechnici het volledige traject uit en houden hierover de regie. Alleen zo kunnen wij effectief het ongedierte bestrijden en onze klanten volledige garantie bieden. Hier is uiteraard veel discipline voor nodig evenals een brede kennis van de agrarische sector en de wetgeving. Ditzelfde geldt voor de laatste ontwikkelingen op het gebied van ongediertebestrijding. Op deze manier dragen we samen met onze klanten bij aan een voedselproductie die verantwoord is.

Begin op tijd met muizenbestrijding

Bij overlast van muizen is het belangrijk om op tijd te beginnen met muizenbestrijding. Muizen vermenigvuldigen zich namelijk razendsnel; al binnen zes weken is een muis volwassen en kan hij zich voortplanten. Gemiddeld resulteert in zo’n zes tot tien nesten per muis per jaar, waardoor één enkele muis wel tot 2600 muizen in één jaar tijd kan voortbrengen. Om die reden is het belangrijk om tijdig in te grijpen en de reeds aanwezige muizen te bestrijden of te verjagen. Hiermee voorkomt u een muizenplaag en zorgt u ervoor dat de schade dat de schade tot een minimum wordt beperkt.

1 OPSTELLEN

Persoonlijk bestrijdingsplan

2 OPVOLGEN

van bestrijdingsplan

3 CONTROLEREN

registreren en bijsturen

Veel ervaring in de agrarische sector

Onze bestrijdingsexperts weten als geen ander wat er bij ongediertebestrijding, waaronder ook muizenbestrijding, in de agrarische sector komt kijken. Dit komt doordat zij jarenlange ervaring hebben op dit gebied en regelmatig trainingen en cursussen volgen. Hierdoor zijn zij altijd op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving. Daarnaast biedt APC hen ook interne trainingen aan. Deze zijn aanvullend op de reguliere trainingen omdat wij het doel hebben net dat ene beetje extra te bieden in het bestrijden van muizen, ratten en ander ongedierte. Daarnaast werken wij samen met diverse testbedrijven om innovatieve ontwikkelingen in ongediertebestrijding ten uitvoer te brengen.

Veelzijdig gecertificeerd en genormeerd

Onze brede diversiteit aan keurmerken en registraties geeft onze klanten een vertrouwd gevoel bij onze hoogstaande dienstverlening. Op het gebied van muizenbestrijding maar ook rattenbestrijding hebben we onder meer het Keurmerk Plaagdiermanagement Bedrijven (KPMB). Daarnaast beschikken wij eveneens over het keurmerk KPMB IPM Rattenbeheersing. Onze NEN 4400-1 normering toont aan dat we voldoen aan de eisen die gesteld worden aan bestrijdingsbedrijven met personeel.

Bij APC bent u in alle opzichten verzekerd van kwaliteit en een complete ontzorging als het aankomt op verantwoorde ongediertebestrijding en muizenbestrijding.

Arrow Muizenbestrijding

Gratis eerste bedrijfsbezoek

Wilt u meer informatie over onze producten en diensten?
Maak nu een afspraak en ontvang een GRATIS no fly zone plantje


Lees ons privacybeleid