VEILIGE ONGEDIERTEBEHEERSING IN
UW RUNDVEEBEDRIJF

Ongediertebeheersing in de veehouderij is waar APC gespecialiseerd in is. Dit betekent dat we u meer dan 20 jaar ervaring bieden en veelzijdige expertise.

Ongediertebeheersing voor de rundveehouderij
duurzaam effectief

Ongediertebeheersing in de rundveehouderij kan een lastige en tijdrovende klus zijn. Ongedierte kan immers veel schade toebrengen aan uw rundveehouderij. Van knaagdieren die uw stallen en elektriciteitskabels beschadigen en uw dieren de stuipen op het lijf jagen, tot vliegen en maden die tal van ziektes verspreiden. APC neemt u werk en zorgen uit handen, door te werken met ervaren specialisten en niet-chemische bestrijdingsmiddelen.

Heeft u vragen?

Laat APC u terugbellen of mailenOngediertebeheersing in de rundveehouderij

Ongedierte is voor veel eigenaren een forse kostenpost. Daar komt nog eens bij dat de regels voor chemische bestrijding steeds strenger worden. APC biedt u een duurzaam en niet-chemisch alternatief, dat zowel voor, uw medewerkers en uw dieren volledig veilig is en geen risico’s voor de voedselveiligheid met zich meebrengt. Ons ervaren team van specialisten staat voor u klaar om voor uw bedrijf een maatwerkoplossing op te stellen.

Vliegen en maden, preventie en beheersing

Vliegen verspreiden ziektes en kunnen zorgen voor stress, ook voor u en uw medewerkers kunnen vliegen tot vervelende en onhygiënische situaties leiden. Daarbij moet u bedenken dat de vliegen die u ziet, doorgaans maar 15% van de totale populatie bedragen. Voor het beheersen van een vliegenplaag zet APC verschillende natuurlijke methoden in. Zo worden eitjes en kleine larven bestreden met de TerrAppi® roofmijt. Deze roofmijt gaat onmiddellijk op zoek naar het ongedierte en de effecten zijn dan ook vrijwel direct merkbaar. Ook met grotere larven weten wij wel raad. Hiervoor wordt een speciaal in het laboratorium ontwikkelde ziektevrije roofvlieg (Ophyra Aenescens) ingezet. Met de poppen van de sluipwesp weten we vervolgens de vliegenpoppen tegen te gaan.

Total Care:

Vliegenbestrijding
MADO-Service
Knaagdierbestrijding
Gecertificeerd bestrijdingstechnici
Aanpak volledig op maat
Reductie in biocide

biologisch bestrijding ongediertebeheersing in de rundveehouderij

1 OPSTELLEN

Persoonlijk bestrijdingsplan

2 OPVOLGEN

van bestrijdingsplan

3 CONTROLEREN

registreren en bijsturen

Aanpak bij de bron

Aangezien u als rundveehouder wel wat beters te doen hebt, dan het constant bestrijden van door vliegen veroorzaakte overlast, biedt APC u een totaalpakket aan. Onze specialisten hebben veel ervaring met ongediertebeheersing in de rundveehouderij. Met onze MADO-service wordt de vliegenoverlast bij de bron aangepakt. Met het 100% natuurlijke middel APC Madendood wordt voorkomen dat vliegenlarven kunnen vervellen. Dit zorgt er dus voor dat zij zich niet meer tot volwassen vliegen kunnen ontwikkelen. Het middel is volledig veilig voor mens en dier en wordt door onze ervaren specialisten in de juiste dosis aangebracht in uw drijfmestkelder. Er bestaat geen resistentie tegen dit middel dat wel tot 12 weken effectief blijft. U bespaart dus tijd en geld, door de inzet van dit natuurlijke en duurzame middel.

Knaagdieren

Knaagdierenoverlast in de rundveehouderij is vaak tweeledig. Op de eerste plaats tasten ratten en muizen uw stallen aan. Zij bijten door stroomkabels, beschadigen wanden, vloeren en daken en hebben het bovendien vaak op uw voedselvoorraad voorzien. Ook voor uw dieren is de aanwezigheid van muizen en vooral ratten, een groot probleem. Uw dieren schrikken ervan, waardoor er onrust in uw stal ontstaat. Bij APC gebruiken we verschillende duurzame en effectieve methodes om deze overlast te stoppen. Op de eerste plaats doen wij ter plaatse gedegen onderzoek en helpen u zo bij het identificeren van de gaten en kieren waarlangs deze ongewenste gasten uw stallen weten binnen te dringen. Behalve met preventieve maatregelen, helpen wij u ook met de daadwerkelijke bestrijding. Zo beschikken we over de professionele lokdoos Ultimate Anker. Deze doos, die met verschillende soorten lokaas kan worden uitgerust, staat op een speciaal anker. Dit anker zorgt ervoor dat de doos stevig blijft staan en dus niet omwaait bij slecht weer.

flykiller ongediertebeheersing in de rundveehouderij

Ons plan van aanpak

Ervaring en bewezen effectiviteit

APC kent de agrarische sector goed en kan bogen op een jarenlange ervaring. Wij werken met een team van bestrijdingsspecialisten die tijdens een bedrijfsbezoek ter plaatse met u de beste bestrijdingsmethoden kunnen bespreken. Zij kunnen u veel werk uit handen nemen door een bestrijdingsplan op te stellen en vervolgens helemaal voor u uit te voeren.

Arrow ongediertebeheersing in de rundveehouderij

Gratis eerste bedrijfsbezoek

Wilt u meer informatie over onze producten en diensten?
Maak nu een afspraak en ontvang een GRATIS no fly zone plantje


Lees ons privacybeleid