VEILIGE ONGEDIERTEBEHEERSING IN
UW VARKENSBEDRIJF

Ongediertebeheersing in de veehouderij is waar APC gespecialiseerd in is. Dit betekent dat we u meer dan 20 jaar ervaring bieden en veelzijdige expertise.

Ongediertebeheersing voor de varkenshouderij
duurzaam effectief

Ongediertebeheersing in de varkenshouderij kan een lastige en tijdrovende taak zijn. Zo moet er gewerkt worden aan preventie en bestrijding en moeten daarnaast de steeds strenger wordende regels goed worden nageleefd. APC neemt u als varkenshouder dit werk grotendeels uit handen. Bovendien zijn al onze methoden gebaseerd op natuurlijke bestrijdingsmiddelen die geen gevaar vormen voor u, uw medewerkers of uw dieren. Daarmee blijft ook de voedselveiligheid gegarandeerd. Zowel de veiligheid als de effectiviteit zijn na wetenschappelijk onderzoek komen vast te staan.

Heeft u vragen?

Laat APC u terugbellen of mailenEffectieve bestrijding van muizen en ratten

Knaagdieren brengen veel schade aan in het boerenbedrijf. Zo zijn uw wanden, daken en vloeren vaak niet veilig tegen het geknaag van muizen en ratten. Hetzelfde geldt voor uw elektriciteitskabels. Ook uw varkens kunnen schrikken van een voorbijschietende rat of muis, hetgeen tot onrust in uw stal kan leiden. Daarnaast kunnen zij ziekten overbrengen. APC kan u helpen bij het nemen van preventieve maatregelen. Zo adviseren onze ervaren specialisten u op het gebied van hygiëne, weringsmaatregelen (denk hierbij aan het dichten van gaten en kieren) en stellen zij voor u een bestrijdingsplan op.

Total Care:

Vliegenbestrijding
MADO-Service
Knaagdierbestrijding
Gecertificeerd bestrijdingstechnici
Aanpak volledig op maat
Reductie in biocide

biologisch bestrijding

1 OPSTELLEN

Persoonlijk bestrijdingsplan

2 OPVOLGEN

van bestrijdingsplan

3 CONTROLEREN

registreren en bijsturen

Het natuurlijke antwoord tegen vliegen en maden

Vliegen in uw stal leveren tal van problemen op. Zo kunnen vliegen leiden tot ziektes en stress bij uw varkens. Hiermee komt het dierenwelzijn onder druk te staan. Ook voor u en uw medewerkers kan de aanwezigheid van vliegen tot problemen leiden. Daar komt nog eens bij dat de vliegen die u in uw varkenshouderij ziet slechts 15% van de totale populatie uitmaken. De rest zit verborgen, vaak als eitje, made of pop. APC heeft diverse natuurlijke preventie en bestrijdingsmiddelen waarmee u, zonder chemicaliën, snel van een vliegenplaag verlost bent. Zo zet APC een roofmijt (TerrAppi®) in die zich met onmiddellijk zichtbaar effect tegoed doet aan de aanwezige eitjes en kleine larven. Grotere larven worden verschalkt door APC’s speciaal in het laboratorium ontwikkelde roofvlieg (Ophyra Aenescens). Deze roofvlieg is zelf ziektevrij. Ook voor het voorkomen van overlast door vliegen weet APC gebruik te maken van een natuurlijke oplossing. Vraag eens een bedrijfsbezoek aan en laat u door onze onze ervaren specialisten alles vertellen over onze MADO-service. Hiervoor maken wij gebruik van het middel APC Madendood. Een precies berekende dosis van dit middel gaat bij u de drijfmestkelder in alwaar het voorkomt dat vliegenlarven kunnen vervellen. Dit betekent dat zij zich niet tot vlieg kunnen ontpoppen. Het middel werkt tot wel 12 weken, zodat u zich weer zonder overlast op uw boerenbedrijf kunt concentreren.

Chemievrije ongediertebeheersing in de varkenshouderij

APC ongediertebeheersing werkt zonder chemische middelen, maar met oplossingen die bewezen effectief zijn. Wij kunnen hierbij steunen op ons gespecialiseerde team met jarenlange ervaring in de agrarische sector. Wij komen graag bij u op bedrijfsbezoek om op basis van een diepgaand onderzoek een beheersplan op te stellen en voor u uit te voeren. Zo kunt u zich weer op uw boerenbedrijf richten, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over door ongedierte aangebrachte schade.

flykiller

Ons plan van aanpak

Ervaring en bewezen effectiviteit

APC kent de agrarische sector goed en kan bogen op een jarenlange ervaring. Wij werken met een team van bestrijdingsspecialisten die tijdens een bedrijfsbezoek ter plaatse met u de beste bestrijdingsmethoden kunnen bespreken. Zij kunnen u veel werk uit handen nemen door een bestrijdingsplan op te stellen en vervolgens helemaal voor u uit te voeren.

Arrow

Gratis eerste bedrijfsbezoek

Wilt u meer informatie over onze producten en diensten?
Maak nu een afspraak en ontvang een GRATIS no fly zone plantje


Lees ons privacybeleid