Ongediertebestrijding in de veehouderij.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u meer informatie over onze (preventieve) ongediertebestrijding? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.🐭🐀🪰

Knaagdieren, vliegen en bloedluizen veroorzaken veel schade op veehouderijen en vormen een groot gezondheidsrisico voor zowel mens als dier. Overdracht van ziektes door vliegen, ratten en muizen zijn een enorme kostenpost, net als de knaagschade aan verpakkingen, isolatiemateriaal en kabels met stalbranden tot gevolg. Zowel knaagdieren als vliegen veroorzaken onrust in de stal, door afscheiding en urine bevuilen ze voedsel en dit beïnvloed de voeropname van dieren. Reden genoeg om de aanwezigheid van ongedierte op vroegtijdig te voorkomen.

Onze bestrijdingsdiensten

Ratten en muizen

Vliegen

Bloedluizen

Ongediertebestrijdingsplan van de toekomst

Bij biologische ongediertebestrijding is voorkomen beter dan genezen. Daarom helpen wij u graag bij het opstellen van een goed en gedegen beheersingsplan. Dit minimaliseert de kans dat u daadwerkelijk met een omvangrijk ongedierteprobleem te maken krijgt.  Er wordt een plan van aanpak gemaakt waarin u wordt ontzorgt. Het uiteindelijke doel is een 100% organic control uitvoering. In geval van een grote overlast biedt APC extra services om controle te krijgen op de situatie. In het bestrijdingsplan van de toekomst wordt geïnvesteerd in biodiversiteit.  We verbeteren de biodiversiteit op agrarische bedrijven door te investeren in flora en fauna voorzieningen, hiermee willen we de natuurlijke situatie op een bedrijf herstellen. 

Kosten ongediertebestrijding

Om u een prijs voor het bestrijden van ongedierte te kunnen geven, is het noodzakelijk dat onze ongedierte-expert een compleet beeld heeft van de grootte van de plaag en het type ongedierte waar u mee kampt. Tijdens het opstellen van het bestrijdingsplan wordt er een inspectie uitgevoerd. Op deze manier kan onze ongedierte-expert u een passende offerte aanbieden voor het bestrijden van ongedierte op uw bedrijf.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u meer informatie over onze (preventieve) bloedluisbestrijding? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.🐭🐀🪰

Voorkom financiële schade met de ongediertebestrijding van APC.

Download de brochure voor meer informatie over onze biologische bestrijdingsmethodes, het Bioplan, onze producten en het Total Care programma.

Bekend van….