KEVER BEHEERSING VAN APC

HOUDT UW PLUIMVEE GEZOND

De tempexkever, ook wel piepschuimkever, veroozaakt veel overlast en schade bij pluimveebedrijven in Nederland. Kies voor de biologische aanpak van kevers met Predal ® van APC en u houdt uw pluimvee gezond.

Met Predal® blijft uw pluimvee gezond

Kies voor de biologische kever aanpak met Predal® van APC en u houdt uw pluimvee gezond.  De piepschuimkever veroorzaakt veel overlast bij pluimveebedrijven in Nederland. De kevers dankt zijn naam aan het feit dat hij regelmatig wordt aangetroffen in isolatiematerialen van schuimplastic. De kever gaat op zoek naar droge en warme schuilplaatsen en boort daarbij in isolatiematerialen die hierdoor ernstig worden beschadigd. De piepschuimkever is ook een bron van ziektes voor pluimvee, met sterfte tot gevolg. Alle reden dus, om professionals in te schakelen die u op effectieve wijze van deze tempexkevers verlossen.

Heeft u vragen?

Laat APC u terugbellen of mailen



Kever bestrijding op natuurlijke wijze

Bij APC vindt u deze professionals die jarenlange ervaring en expertise hebben in de pluimvee sector. Wij maken hierbij gebruik van biologische bestrijdingsproducten. Dit betekent dat we de natuurlijke vijand van onder andere de piepschuimkever inzetten om ernstige problemen te voorkomen of effectief te verhelpen. Zo zetten we in het geval van deze piepschuimkever doeltreffend Predal® aaltjes in.

Bestrijden van de piepschuimkever met Predal®

Het natuurlijke product Predal® bevat aaltjes die ingezet worden als natuurlijke vijand van de piepschuimkever. Predal® Nematoden parasiteren in larven van de kever en vermenigvuldigen zich in deze gastheer waardoor deze afsterft. Hierdoor wordt de bestaande overlast van kever op een veilige, verantwoorde en biologische wijze bestreden. Predal® is dan ook een uniek bestrijdingsproduct dat een essentiële bijdrage levert aan de duurzame productie van pluimveebedrijven.

Biologische bestrijdingswijze

Ook maken wij gebruik van biologische middelen. Dit houdt in dat we vliegende en kruipende insecten op natuurlijke wijze effectief bestrijden, zonder het gebruik van giftige bestanddelen. Maakt u zich hierbij geen zorgen over de effectiviteit: deze is geheel dezelfde. Bovendien zijn onze biologische middelen veilig voor mens en dier.

Biologische bestrijding
Keurmerk plaagdier managment
KPMB IPB
IKB
NEN 4400-1
Skal

Predal® in de praktijk

De keverbestrijding met Predal is jarenlang intensief en succesvol getest in de praktijk. Dit bestrijdingsproduct heeft dan ook veel unieke en waardevolle eigenschappen. Zo is het product volledig biologisch, is er geen vervolgschade bij de toepassing van het product mede doordat de aaltjes zonder gastheer  niet overleven. Bovendien is door gedegen onderzoek bewezen dat Predal® geen enkel risico vormt voor zowel mens als dier. Dit is dan ook de reden waarom wij met de volste overtuiging dit effectieve bestrijdingsmiddel inzetten.

Een duurzaam bestrijdingsproduct

Predal® is een toonbeeld van duurzaamheid. Alle actuele vraagstukken worden door dit bestrijdingsproduct beantwoord. Of het nu om kwaliteit, voedselveiligheid, verantwoorde dierziektebestrijding of milieu gaat. Met Predal is het duurzaam beheersen van tempexkevers simpelweg de realiteit. Dit sluit perfect aan op wat wij onze klanten in de pluimveesector willen bieden: een oplossing die betrouwbaar, effectief en van hoge kwaliteit is.

Waarborgen van kwaliteit

Om deze hoge kwaliteit te kunnen waarborgen, beschikt APC over diverse keurmerken en registraties. Op het gebied van keverbestrijding en algehele kwaliteit in de pluimveesector, zijn we bijvoorbeeld IKB PSB geregistreerd. Dit is een kwaliteitsbeheersingssysteem voor de vee-, vlees- en eiersector in Nederland. Hiermee wordt de kwaliteit van producten van dierlijke oorsprong geborgd. De toevoeging PSB staat voor Pluimvee Service Bedrijven. Dit betekent dat bij geregistreerde bedrijven ook de kwaliteit in dienstverlening gewaarborgd is.

arrow

Gratis eerste bedrijfsbezoek

Wilt u meer informatie over onze producten en diensten?
Maak nu een afspraak en ontvang een GRATIS no fly zone plantje


Lees ons privacybeleid

Vliegenbestrijding

Vliegenbestrijding

Een doeltreffende aanpak voor het bestrijden en voorkomen van vliegen in en rond stallen met vee.
Knaagdierbestrijding

Knaagdierbestrijding

Een profesionele en verantwoorden totaalaanpak voor ratten en muizen op en rond een agrarisch bedrijf.
Biologisch beheersing

Biologisch beheersing

Een agrarisch bedrijf vrij houden van knaagdieren en vliegen zonder het gebruik van biocide. Het kan!
Bloedluis controle

Bloedluis controle

Meerdere 100% biologische bestrijdingsmethoden voor het bestrijden van bloedluizen in pluimveestallen.

Het plan van aanpak van APC

Ons keverbestrijdingsplan begint met een analyse van de overlast bij de pluimveehouder. Van daaruit wordt een gedetailleerd plan van aanpak door ons opgemaakt. Hierin nemen we onder meer mee met welk inzetschema we de kever gaan bestrijden. We zorgen ervoor dat deze naadloos aansluit op de specifieke bedrijfssituatie. Daarna volgt APC het proces op de voet en begeleiden we de pluimveehouder waar nodig en waar gewenst.

1 OPSTELLEN

Persoonlijk bestrijdingsplan

2 OPVOLGEN

van bestrijdingsplan

3 CONTROLEREN

registreren en bijsturen

APC Brochure