ONGEDIERTEPREVENTIE,
IS ONGEDIERTE VOORKOMEN!

Ongediertepreventie in de agrarische sector is waar APC gespecialiseerd in is. Dit betekent dat we u meer dan 20 jaar ervaring en veelzijdige expertise bieden.

Professionele ongediertepreventie

Ongediertepreventie in de agrarische sector is waar APC gespecialiseerd in is. Dit betekent dat we ruim 25 jaar ervaring bieden en veelzijdige expertise. Door voor onze professionele diensten te kiezen kunt u grote overlast, productieverlies en tal van andere problemen voorkomen die door ongedierte veroorzaakt worden. Samen met u maken we een bestrijdingsplan op maat waar u veel gemak van zult beleven. Waarmee mogen we u van dienst zijn?

Heeft u vragen?

Laat APC u terugbellen of mailenWaarom ongediertepreventie zo belangrijk is

Ongedierte kan bijzonder nadelige effecten hebben op uw bedrijfsvoering. Ratten en muizen bijvoorbeeld, kunnen al uw elektrakabels aanvreten waardoor de stroom uitvalt, of erger nog, kortsluiting ontstaat. Vaak is het dan al gauw duidelijk dat u met knaagdieren van doen heeft. Wat veel minder opvalt, maar wat evenzo problematisch kan zijn, is dat ongedierte voedsel kan bevuilen. Uw dieren zullen dit voedsel laten liggen. Daarnaast zijn er nog tal van andere schadelijke gevolgen door ongedierte. Onrust in uw stallen, het overbrengen van ziektes op uw dieren, noem maar op.

Verantwoorde preventiemethoden

APC heeft onder meer als doel het ontzorgen van de agrariër. Daarnaast willen we resultaat behalen en verantwoorde preventie- en bestrijdingsmethoden inzetten. Dit betekent dat wij gebruik maken van een breed scala aan biologische producten. Zo zijn we ruim  25 jaar geleden begonnen met het uitzetten van roofvliegen of aaltjes ter bestrijding van larven. Inmiddels zetten we met hetzelfde doeltreffende resultaat ook sluipwespen in, evenals roofmijten. Daarnaast hangen we ook feromoonvallen op in de stallen. Op deze manier verzekeren wij onze klanten van een verantwoorde en duurzame preventie- en bestrijdingsmethodiek die toekomstbestendig is.

1 OPSTELLEN

Persoonlijk bestrijdingsplan

2 OPVOLGEN

van bestrijdingsplan

3 CONTROLEREN

registreren en bijsturen

Total Care

Volledige ontzorging, dat is wel zo prettig

Met dit totaalpakket aan preventiediensten wordt u volledig ontzorgd. Wij regelen alles voor u en u bent ervan verzekerd dat u het beste resultaat bereikt. U zult geen overlast van ongedierte zoals knaagdieren of vliegen op uw bedrijf ervaren. Kortom, wij staan voor u klaar en garanderen u van een hoogwaardige kwaliteit in preventiemaatregelen. Zodoende kunt u zich volledig op uw bedrijfsactiviteiten blijven richten en u bespaart daardoor veel tijd en kosten die met ongediertebestrijding gepaard gaan.

Total Care voordelen:

Vliegenbestrijding
MADO-Service
Knaagdierbestrijding
Gecertificeerd bestrijdingstechnici
Aanpak volledig op maat
Reductie in biocide

Smiley face
Vliegenbestrijding Ongediertepreventie

Vliegenbestrijding

Een doeltreffende aanpak voor het bestrijden en voorkomen van vliegen in en rond stallen met vee.
Knaagdierbestrijding Ongediertepreventie

Knaagdierbestrijding

Een profesionele en verantwoorden totaalaanpak voor ratten en muizen op en rond een agrarisch bedrijf.
Biologisch beheersing

Biologisch beheersing

Een agrarisch bedrijf vrij houden van knaagdieren en vliegen zonder het gebruik van biocide. Het kan!
Bloedluis controle

Bloedluis controle

Meerdere 100% biologische bestrijdingsmethoden voor het bestrijden van bloedluizen in pluimveestallen.

Ons plan van aanpak voor ongediertepreventie

Met een ongediertepreventie kan overlast door ongedierte voorkomen worden.

Bij APC draait het allemaal om het ontzorgen van de agrariër. Daarom voeren onze ervaren bestrijdingstechnici het volledige traject uit en houden hierover de regie. Alleen zo kunnen wij effectief het ongedierte bestrijden en onze klanten volledige garantie bieden. Hier is uiteraard veel discipline voor nodig evenals een brede kennis van de agrarische sector en de wetgeving. Ditzelfde geldt voor de laatste ontwikkelingen op het gebied van ongediertebestrijding. Op deze manier dragen we samen met onze klanten bij aan een voedselproductie die verantwoord is.

Resultaten op ieder moment inzichtelijk

Om het nog eenvoudiger te maken, heeft APC bovendien een online registratiesysteem ontwikkeld. Digitaliseren is immers de toekomst. Met dit systeem zijn resultaten en andere informatie omtrent onze ongediertepreventie op ieder moment inzichtelijk. Denkt u hierbij aan het preventieplan, het logboek, alle bevindingen en nog veel meer. Speciaal voor knaagdieren hebben we bijvoorbeeld barcodescanning. Dit betekent dat alle lokdozen van een unieke barcode zijn voorzien. Tijdens onze controlerondes worden de resultaten gescand en zijn ze direct online inzichtelijk voor u.

Arrow Ongediertepreventie

Gratis eerste bedrijfsbezoek

Wilt u meer informatie over onze producten en diensten?
Maak nu een afspraak en ontvang een GRATIS no fly zone plantje


Lees ons privacybeleid