Oplossingen voor ongediertebestrijding in de agrisector

Professionele ongediertepreventie

Ongediertepreventie in de agrarische sector is waar APC gespecialiseerd in is. Dit betekent dat we u ruim 25 jaar ervaring bieden en veelzijdige expertise. Door voor onze professionele diensten te kiezen kunt u grote overlast, productieverlies en tal van andere problemen voorkomen die door ongedierte veroorzaakt worden. Samen met u maken we een bestrijdingsplan op maat waar u veel gemak van zult beleven. Waarmee mogen we u van dienst zijn?

Smiley face

Ongediertepreventie

Al ruim 25 jaar biedt APC u ervaring en expertise in ongediertepreventie binnen de agrarische sector. Voorkomen is immers beter dan genezen. Daarom richten wij ons bij deze dienst op preventieve maatregelen die ervoor zorgen dat u geen overlast van ongedierte krijgt. Ongeacht het type agrarisch bedrijf waarin u actief bent.

Ongedierte preventie varkenshouderij
Vliegbestrijding agrisector

Biologische vliegenbestrijding

De voordelen van onze dienst biologische vliegenbestrijding zijn talrijk. Zo draagt deze vorm van bestrijding niet alleen bij aan een beter milieu. Ook zijn biologische bestrijdingsproducten bijzonder effectief en vormen ze geen enkel risico voor mens en dier. Bij APC maken we hierbij gebruik van de natuurlijke vijanden van het ongedierte. Denkt u hierbij aan sluipwespen, roofmijten en roofvliegen.

Predal Service

Made (of larve) zijn biologisch te bestrijden met Organic fly Control Predal. De Predal bevat aaltjes die parasiteren op larven van insecten, zelfs die van motmuggen die niet gevoelig zijn voor madendood. Een voordeel bij het gebruik van Organic fly Control Predal is dat er geen biociden in de mestput komen. Ook de onze biologische Predal bieden wij aan in de vorm van een service waarbij een grote hoeveelheid microscopische kleine aaltjes worden met een speciale pomp op een vrachtwagen in de mestkelders verspreid.

Madoservice
Knaagdierbestrijding

Knaagdierpreventie

Onze professionele knaagdier bestrijding helpt u actief en verantwoord van uw probleem af. Zowel ratten als muizen geven doorgaans bijzonder veel overlast in een bedrijf. Ze zorgen niet alleen voor onrust in de stal, maar kunnen ook ziektes overdragen. Dit heeft onder meer productieverlies tot gevolg. Dit wilt u uiteraard zo veel mogelijk voorkomen. APC staat daarom voor u paraat.

Bloedluisbestrijding

Kies voor de bloedluisbestrijding van APC en u houdt uw pluimvee gezond. Steeds vaker veroorzaakt de rode bloedluis namelijk veel overlast bij pluimveebedrijven in Nederland. De dierenwelzijnsproblemen die door bloedluis kunnen ontstaan zijn dan ook aanzienlijk. Zo kan bloedluis stress veroorzaken, bloedarmoede, een verminderde weerstand, pikkerij en in het ergste geval zelfs sterfte. Alle reden dus, om professionals in te schakelen.

Biologische-bloedluisbestrijding
digitaal-APC

Professionele Producten

Alleen de allerbeste producten komen door de strenge selectie van APC. Daardoor kunt u bij ons vertrouwen op professionele producten – zoals elektrische vliegenlampen – die u van de beste resultaten verzekeren. Voor iedere bedrijfsgrootte hebben wij een passend vangbereik in het assortiment. Wilt u weten welke vliegenlamp het meest geschikt is voor uw bedrijf? Graag nodigen we u uit vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Total Care Programma

Ons Total Care Programma verzekert u als agrariër van een A tot Z preventie- en bestrijdingsplan dat u volledig ontzorgt. Vooraf bespreken we met u alle details zodat u precies weet waar u aan toe bent. Zo voeren we periodieke controles uit gericht op knaagdieren, verzorgen we biologische of chemische vliegenbestrijding en hangen we feromoonvallen op om uw bedrijf. Dit alles bieden we u voor aan vast en aantrekkelijk jaarbedrag.

knaagdier bestrijding varkenshouderij
vliegpng3
vliegpng3
vliegpng3
vliegpng3

Gratis eerste bedrijfsbezoek

Wilt u meer informatie over onze producten en diensten?
Maak nu een afspraak en ontvang een GRATIS no fly zone plantje


Lees ons privacybeleid