Oplossingen voor ongediertebestrijding in de agrisector

Professionele ongediertepreventie

Ongediertepreventie in de agrarische sector is waar APC gespecialiseerd in is. Dit betekent dat we u meer dan 20 jaar ervaring bieden en veelzijdige expertise. Door voor onze professionele diensten te kiezen kunt u grote overlast, productieverlies en tal van andere problemen voorkomen die door ongedierte veroorzaakt worden. Samen met u maken we een bestrijdingsplan op maat waar u veel gemak van zult beleven. Waarmee mogen we u van dienst zijn?

Smiley face
Keurmerken

Ongediertepreventie

Al meer dan 20 jaar biedt APC u ervaring en expertise in ongediertepreventie binnen de agrarische sector. Voorkomen is immers beter dan genezen. Daarom richten wij ons bij deze dienst op preventieve maatregelen die ervoor zorgen dat u geen overlast van ongedierte krijgt. Ongeacht het type agrarisch bedrijf waarin u actief bent.

Biologische vliegenbestrijding

De voordelen van onze dienst biologische vliegenbestrijding zijn talrijk. Zo draagt deze vorm van bestrijding niet alleen bij aan een beter milieu. Ook zijn biologische bestrijdingsproducten bijzonder effectief en vormen ze geen enkel risico voor mens en dier. Bij APC maken we hierbij gebruik van de natuurlijke vijanden van het ongedierte. Denkt u hierbij aan sluipwespen, roofmijten en roofvliegen.

MADO-Service

Bij onze MADO-Service wordt vliegenoverlast effectief bij de bron aangepakt. Uw complete bedrijf is hierdoor verzekerd van effectief resultaat, zonder overlast of problemen. We zetten onze MADO-Service hierbij zowel preventief in als bij reeds aanwezige overlast. Door precies de juiste dosering te gebruiken wordt precies de juiste werking door ons gegarandeerd.

Knaagdierpreventie

Onze professionele knaagdier bestrijding helpt u actief en verantwoord van uw probleem af. Zowel ratten als muizen geven doorgaans bijzonder veel overlast in een bedrijf. Ze zorgen niet alleen voor onrust in de stal, maar kunnen ook ziektes overdragen. Dit heeft onder meer productieverlies tot gevolg. Dit wilt u uiteraard zo veel mogelijk voorkomen. APC staat daarom voor u paraat.

Bloedluisbestrijding

Kies voor de bloedluisbestrijding van APC en u houdt uw pluimvee gezond. Steeds vaker veroorzaakt de rode bloedluis namelijk veel overlast bij pluimveebedrijven in Nederland. De dierenwelzijnsproblemen die door bloedluis kunnen ontstaan zijn dan ook aanzienlijk. Zo kan bloedluis stress veroorzaken, bloedarmoede, een verminderde weerstand, pikkerij en in het ergste geval zelfs sterfte. Alle reden dus, om professionals in te schakelen.

Professionele Producten

Alleen de allerbeste producten komen door de strenge selectie van APC. Daardoor kunt u bij ons vertrouwen op professionele producten – zoals elektrische vliegenlampen – die u van de beste resultaten verzekeren. Voor iedere bedrijfsgrootte hebben wij een passend vangbereik in het assortiment. Wilt u weten welke vliegenlamp het meest geschikt is voor uw bedrijf? Graag nodigen we u uit vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Total Care Programma

Ons Total Care Programma verzekert u als agrariër van een A tot Z preventie- en bestrijdingsplan dat u volledig ontzorgt. Vooraf bespreken we met u alle details zodat u precies weet waar u aan toe bent. Zo voeren we periodieke controles uit gericht op knaagdieren, verzorgen we biologische of chemische vliegenbestrijding en hangen we feromoonvallen op om uw bedrijf. Dit alles bieden we u voor aan vast en aantrekkelijk jaarbedrag.

Wilt u meer informatie over onze producten en diensten?

Maak nu een afspraak voor een gratis eerste bedrijfsbezoek