ORGANIC RODENT CONTROL

De biologische oplossing tegen knaagdieren

Overlast door knaagdieren zorgt voor onnodige kosten

Voorkom overlast door knaagdieren: Als veehouder weet u hoe belangrijk een goede hygiëne binnen uw bedrijf is. Aanwezige knaagdieren houden zich echter niet aan uw strikte hygiënemaatregelen. Bovendien worden knaagdieren vaak in verband gebracht met het ontstaan van stalbranden. De overlast van knaagdieren kan bovendien grote financiële schade veroorzaken. Knaagdieren zoals muizen en ratten verspreiden ziektekiemen, veroorzaken knaagschade en bevuilen voedselproducten. Het tijdig opstellen van een bestrijdingsplan voor het preventief weren van plaagdieren is daarom belangrijk en bespaart u veel onnodige kosten.

Heeft u vragen?

Laat APC u terugbellen of mailenOrganic Rodent Control Tupo gras
Onopvallend in het gras
Organic Rodent Control Good Nature
Overal te plaatsen
Rodent combinaties
Combinaties mogelijk

Wering:

In het plan van de toekomst beschrijven we hoe we met drie erf barrières een agrarisch bedrijf willen beschermen tegen de plaagdieren. Één van deze barrières is territorium bewaking door middel van geurstoffen. Naast het aanplanten van een erf levert APC geur paaltjes die gedurende een lange periode geur afgeven.

Organic Rodent Control – Tupo

Organic Rodent Control Tupo is een volledig biologische geurstof welke door de intense en dreigende geur ratten en muizen verdrijft. Organic Rodent Control Tupo bootst de geur van natuurlijke vijanden na gecombineerd met rook en vuur. Deze geur creëert een onveilige en dreigende situatie welke ratten en muizen (die erg op hun geur vertrouwen) willen vermijden. De geurstof bevat een grote hoeveelheid etherische oliën welke heel langzaam verdampen waardoor het een lange periode effectief blijft.

Deze methode wordt ook succesvol toegepast door onder andere Prorail, de Nederlandse Spoorwegen en de Waterschappen. Het inzetten van geur is de beste oplossing voor het verdrijven van knaagdieren van uw erf.

Organic Rodent Control voor het beste resultaat

Na een uitgebreid bedrijfsonderzoek wordt er een plan van aanpak gemaakt waarin de klant wordt ontzorgd. Het uiteindelijke doel is een 100% organic rodent control uitvoering. Bij aanvang kan er in overleg gebruik gemaakt worden van biociden om snel resultaat te behalen.

Hygiënisch werken is de basis van Organic Rodent Control

Een biologisch knaagdier beheersingsplan begint met een goed hygiëne management. Hygiënisch werken is de basis, hoe schoner de stallen en de omgeving, des te kleiner de kans dat ongedierte zich kan handhaven op uw bedrijf. Daarna volgt het echte bestrijdingsplan, dit is cruciaal om overlast onder controle te houden. Het plan omvat wering, bestrijding, beheersing en monitoring. Ten slotte kunnen we door middel van weringsmaatregelen zorgen dat er geen nieuwe knaagdieren het bedrijf betreden. Hieronder valt het dichten van kieren en gaten en het inzetten van werende methoden.

Organic Rodent Control Tupo

Interesse in onze biologische oplossen?

Neem dan vandaag nog contact op

Bestrijding:

Er zijn wel degelijk alternatieven voor het gebruik van biociden. Zo zetten wij lokdozen in met lokstoffen en klemmen. Het nadeel hiervan is dat deze bij een grote plaag na iedere controle maar één keer kunnen gaan. Hier is een alternatief voor:

Organic Rodent Control – Good Nature

De Organic Rodent Control Multi Trap is een val voor muizen en ratten. Met deze val is het mogelijk om op een milieuvriendelijke en humane manier zonder gif ratten en muizen te bestrijden. Door middel van een hele agressieve lokstof worden knaagdieren zo sterk gelokt dat zij zelfs over dode dieren heen kruipen. De val werkt met gaspatronen en kan per patroon 25 keer toeslaan.

Organic Rodent Control

Knaagdierbestrijding

Vliegenbestrijding

Bloedluisbestrijding

Keverbestrijding

Total Care Programma.

Wim had 80% uitval door knaagdieren. APC heeft dit enkel door middel van geur volledig opgelost
Wim Verhoeven vertelt hoe hij met geur een muizenprobleem aanpakte:
“Vorig jaar was 80% van mijn planten door muizen beschadigd, na het plaatsen van de geurpaaltjes hebben wij heel weinig uitval en is er geen schade door muizen zichtbaar. Ik kan daarom wel zeggen dat ik tevreden ben over APC”.

Bekijk hier het verhaal van Wim

APC Brochure