Over Agro Pest Control

APC is een professioneel plaagdierbestrijdingsbedrijf in de agrarische sector. Hierbij werken we uitsluitend met de allerbeste producten en gediplomeerde specialisten. Met meer dan 25 jaar ervaring in diverse bestrijdingsmethoden voor agrarische bedrijven vertrouwt u bij ons op hoogstaande expertise. Samen met u reduceren we het biocidegebruik. Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Meld u dan nu aan voor een vrijblijvend bedrijfsbezoek.

Al onze diensten voor een totale ontzorging.

Knaagdieren

Vliegen

Bloedluizen

Kevers

Total Care

Onze experts.

Bij APC zijn we trots op ons team van experts die veel ervaring meebrengen vanuit de agrarische sector, onder meer op het gebied van plaagdierbestrijding. Daarnaast bieden wij al onze medewerkers een interne opleiding ter aanvulling op de regulier aangeboden trainingen. Ook werken we samen met eigen testbedrijven om te werken aan nog effectievere en verantwoorde bestrijdingsmethoden. Ons doel is dan ook om samen met u een optimale en verantwoorde voedselproductie te realiseren. Nu en in de toekomst.

Vrijblijvende offerte op locatie.

Wilt u meer informatie over onze producten en diensten?
Maak nu een afspraak en ontvang een GRATIS no fly zone plantje

APC Brochure

Bezoek een van onze experience centers.

Daar waar de hygiëne op orde is, hebben plaagdieren minder kans. De aanwezigheid van vliegen en knaagdieren in een stal zijn een groot gevaar voor de overdracht van ziektes van dier tot dier. Een goed ongediertebestrijdingsplan is daarom van groot belang.

HyCare Varkenshouderij: “Raamloop”

HyCare pluimveehouderij: “Dalem”

HyCare melkveehouderij: “De Bladelse Hoef”