Over Agro Pest Control

Vrijblijvende offerte aanvragen

APC is een professioneel plaagdierbestrijdingsbedrijf in de agrarische sector. Hierbij werken we uitsluitend met de allerbeste producten en gediplomeerde specialisten. Met meer dan 25 jaar ervaring in diverse bestrijdingsmethoden voor agrarische bedrijven vertrouwt u bij ons op hoogstaande expertise. Samen met u reduceren we het biocidegebruik.

Onze bestrijdingsdiensten

Ratten en muizen

Vliegen

Bloedluizen

Onze experts.

Bij APC zijn we trots op ons team van experts die veel ervaring meebrengen vanuit de agrarische sector, onder meer op het gebied van plaagdierbestrijding. Om deze kennis up-to-date te houden bieden wij al onze medewerkers een interne opleiding ter aanvulling op de regulier aangeboden trainingen. Ons doel is samen met u een optimale en verantwoorde voedselproductie te realiseren, nu en in de toekomst.

Vrijblijvende offerte aanvragen.

Bezoek een van onze experience centers.

Daar waar de hygiëne op orde is, hebben plaagdieren minder kans. De aanwezigheid van vliegen en knaagdieren in een stal zijn een groot gevaar voor de overdracht van ziektes van dier tot dier. Een goed ongediertebestrijdingsplan is daarom van groot belang.

HyCare Varkenshouderij: “Raamloop”

HyCare pluimveehouderij: “Dalem”

HyCare melkveehouderij: “De Bladelse Hoef”

Voorkom financiële schade door ongedierte.