ONGEDIERTEBESTRIJDING IN DE VEEHOUDERIJ

DAT IS ONZE SPECIALISATIE

Over APC

APC is een professioneel plaagdierbestrijdingsbedrijf in de agrarische sector. Hierbij werken we uitsluitend met de allerbeste producten en gediplomeerde specialisten. Met meer dan 20 jaar ervaring in diverse bestrijdingsmethodes voor agrarische bedrijven vertrouwt u bij ons op hoogstaande expertise. Samen met u maken we een bestrijdingsplan op maat en we voeren deze professioneel voor u uit.

Digitale service

Bij APC gaan we met de tijd mee. Daarom hebben we een systeem ontwikkeld waarin alle informatie omtrent uw bestrijdingsplan online beschikbaar staat. U ziet hierin al onze bevindingen, het logboek en nog veel meer.

Waarborgen van kwaliteit

Om de kwaliteit van onze diensten te kunnen waarborgen beschikt APC over meerdere keurmerken en registraties. Zo beschikken we over het algemene Keurmerk Plaagdiermanagement Bedrijven (KPMB) en eveneens over het keurmerk KPMB IPM Rattenbeheersing. Daarnaast zijn we specifiek voor de pluimveesector ook IKB PSB erkend. Doordat we arbeid ter beschikking stellen zijn we bovendien ook NEN 4400-1 genormeerd.

Hygiëne heeft onze topprioriteit

Hygiëne is van grote invloed op het ongedierterisico dat u loopt. Daarom plaatsen we altijd een hygiënekast voor onze bestrijders bij uw bedrijf. Hierin zitten goed passende kleding, schone laarzen en handschoenen. Ook worden in deze hygiënekast onze bestrijdingsproducten veilig en verantwoord opgeslagen. We komen schoon bij u aan en vertrekken hierdoor schoon naar een collega van u.

Tarieven

U betaalt bij APC een vast bedrag per jaar. Hiervoor komt een van onze specialisten regelmatig uw bedrijf inspecteren. Daarbij werkt APC zowel curatief als preventief. Dit heeft als resultaat dat uw agrarische bedrijf vrij is van ongedierte en overlast. Omdat wij een bestrijdingsplan op maat voor u samenstellen, werken we niet met vaste tarieven. Wilt u hier meer over weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Hoe wij te werk gaan? Bekijk hier onze bedrijfsvideo.

De voordelen van

Agro Pest Control

Gratis eerste bedrijfsbezoek
Vooraf diepgaand onderzoek
Vaste prijs per jaar
Snel resultaat
Systematische opvolging
Complete ontzorging
Verantwoorde bestrijdingsmethodieken
Duurzaam en toekomstbestendig

Joan Rooijakkers

Joan Rooijakkers

Commercieel directeur

In 1996 ben ik bij Bisseling BV in Gemert begonnen met het opzetten van een professionele ongediertebestrijding voor agrarische bedrijven. Dit bedrijf is later overgegaan in Protekta plaagdierbestrijding.

Vroeger werd er alleen maar met gifstoffen gewerkt. Ik heb samen met Protekta in de jaren 1997-2004 de biologische bestrijding ontwikkeld voor alle soorten bedrijven. Wij hadden een eigen rundveebedrijf als testbedrijf gedurende deze periode.

De biologische bestrijding maakt nog steeds vele ontwikkelingen door, te denken valt aan bijvoorbeeld de bloedluisbestrijding, keverbestrijding enz. Agrarische ondernemers zijn zich er wel van bewust dat deze manier van bestrijden 70% reductie van biociden betekent en de ontwikkeling van resistentie wordt tegengegaan. In deze periode heb ik vele presentaties gegeven aan mengvoederbedrijven, studieclubs, Helicon opleidingen enz.

In 2014 werd Protekta overgenomen door Rentokil.

Vanaf januari 2015 ben ik werkzaam bij Agro Pest Control en werk hier samen met een hecht team aan verdere professionalisering van de pest control in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland.

Agro Pest Control helpt u van alle voorkomende plaagdieren af.

René van den Heuvel

René van den Heuvel

Senior account manager

In 2008 aangevangen bij APC als productmanager. Mijn functie was en is om ongedierte controle plannen voor de agrarische ondernemer op te stellen en uit te voeren.

De doelstelling is nog steeds om de ondernemer vrij te houden van ongenode gasten zoals: vliegen, knaagdieren en kakkerlakken enz. Tijdens mijn loopbaan heb ik veel presentaties verzorgt voor studieclubs en agrarische scholen. Ook op de universiteit van Utrecht heb ik voordrachten gegeven.

Plaagdierbestrijding is: research, planning en verantwoorde uitvoering. Ons doel is om met zo min mogelijk biociden een optimaal resultaat behalen. De ontwikkeling van de mado-service was een van mijn peilers en is nog steeds een belangrijke schakel in een optimale vliegenbestrijding.

Ik zie wel steeds meer dat de biologische vliegenbestrijding een belangrijk onderdeel van een bestrijdingsplan wordt. De roofvliegen, roofmijten en sluipwespen nemen grote delen van de bestrijding over.

Agro Pest Control is een toonaangevend bedrijf in Nederland, Duitsland, België en Luxemburg. Onze ervaren en volledig gediplomeerde bestrijders werken zelfstandig en met veel enthousiasme bij APC. Wij hebben ons gespecialiseerd in de agrarische sector. De kennis die ik afgelopen jaren heb opgedaan is onmisbaar voor het opstellen van een bestrijdingsplan op maat.