PROFESSIONELE PRODUCTEN

VOOR ONGEDIERTEBESTRIJDING IN DE AGRISECTOR

Onze professionele producten zijn bewezen effectief

De professionele producten die APC u biedt, hebben zich in het veld bewezen als gegarandeerd effectief. Daarnaast zijn we continu bezig om zelf nieuwe en kwalitatief hoogstaande producten te ontwikkelen, die de problemen oplossen waarmee onze klanten te maken hebben. Dit doen we niet alleen, maar samen met gerenommeerde leveranciers. Zo kunnen wij onze klanten altijd de beste kwaliteit garanderen.

Heeft u vragen?

Laat APC u terugbellen

Waarom voor professionele producten kiezen?

Vliegen kunnen zich in no time tot enorme proporties vermeerderen. Uiteraard kunt u dan proberen om met huis-tuin-en-keukenmiddelen de vliegenoverlast te bestrijden. Dit kost u echter niet alleen veel tijd, maar dit zal waarschijnlijk ook weinig effectief zijn. In plaats daarvan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen, zodat we samen kijken welke van onze professionele oplossingen voor u het meest geschikt is.

Organic Rodent Control

Organic Rodent Control bestaat uit twee tal bestrijdings methodes. de Organic Rodent Tupo en de Organic Rodent Multi Trap. De Organic Rodent Control Multi Trap is een val voor muizen en rattenval. Met deze val is het mogelijk om op een milieuvriendelijke en humane manier zonder gif ratten en muizen te bestrijden. Organic Rodent Control Tupo is een volledig biologische geurstof welke door de intense en dreigende geur ratten en muizen verdrijft.

Bekijk product

Lokdoos Ultimate Anker Professionele producten

Organic Fly Control

Onze Organic Fly Control producten pakken ieder op een eigen manier een levensstadia van de vlieg aan. Op deze manier krijgen eitjes, maden en poppen geen kans zich te ontwikkelen tot vlieg.

Bekijk product

Bio Enemies® Professionele producten

Lokdoos Ultimate Anker

De Lokdoos Ultimate Anker wordt ingezet bij de bestrijding van zowel ratten als muizen. Deze lokdoos is uitgevoerd als een duurzame kunststoffen voerkist. Verder heeft deze lokdoos een handig en veilig slot. Bovendien biedt de Lokdoos Ultimate Anker de mogelijkheid om diverse soorten lokaas te gebruiken. Deze lokdoos dankt de toevoeging ‘Anker’ aan het bijbehorende anker dat ervoor zorgt dat de lokdoos niet wegwaait of omvalt.

Lokdoos Ultimate Anker Professionele producten

Organic Red Mite Control – Pred Hypo

Pred Hypo bevat een zeer effectieve roofmijtsoort. Een natuurlijke vijand van de bloedluis. Pred Hypo spoort in de pluimveestal de bloedluis op en doodt deze vrijwel onmiddellijk. De bestaande overlast van bloedluizen wordt zo op een biologische en veilige wijze bestreden. Een uniek product dat een belangrijke bijdrage vormt aan de duurzame productie in de pluimveesector.

Bio Enemies® Professionele producten

Wilt u meer informatie over onze producten en diensten?

Maak nu een afspraak voor een gratis eerste bedrijfsbezoek