PROFESSIONELE PRODUCTEN

VOOR ONGEDIERTEBESTRIJDING IN DE AGRISECTOR

Onze professionele producten zijn bewezen effectief

De professionele producten die APC u biedt, hebben zich in het veld bewezen als gegarandeerd effectief. Daarnaast zijn we continu bezig om zelf nieuwe en kwalitatief hoogstaande producten te ontwikkelen, die de problemen oplossen waarmee onze klanten te maken hebben. Dit doen we niet alleen, maar samen met gerenommeerde leveranciers. Zo kunnen wij onze klanten altijd de beste kwaliteit garanderen.

Heeft u vragen?

Laat APC u terugbellen

Waarom voor professionele producten kiezen?

Vliegen kunnen zich in no time tot enorme proporties vermeerderen. Uiteraard kunt u dan proberen om met huis-tuin-en-keukenmiddelen de vliegenoverlast te bestrijden. Dit kost u echter niet alleen veel tijd, maar dit zal waarschijnlijk ook weinig effectief zijn. In plaats daarvan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen, zodat we samen kijken welke van onze professionele oplossingen voor u het meest geschikt is.

Organic Rodent Control

Organic Rodent Control bestaat uit twee tal bestrijdings methodes. de Organic Rodent Tupo en de Organic Rodent Multi Trap. De Organic Rodent Control Multi Trap is een val voor muizen en rattenval. Met deze val is het mogelijk om op een milieuvriendelijke en humane manier zonder gif ratten en muizen te bestrijden. Organic Rodent Control Tupo is een volledig biologische geurstof welke door de intense en dreigende geur ratten en muizen verdrijft.

Bekijk product

Lokdoos Ultimate Anker

Organic Fly Control

Onze Organic Fly Control producten pakken ieder op een eigen manier een levensstadia van de vlieg aan. Op deze manier krijgen eitjes, maden en poppen geen kans zich te ontwikkelen tot vlieg.

Bekijk product

Bio Enemies®

Chameleon 1×2 Discretion

De Chameleon 1×2 Discretion is een discreet en slanke vliegenvanger voor aan de wand (vrijstaande beugel beschikbaar). Een attractief paneel schermt de lijmplaat af, waardoor gevangen vliegende insecten niet zichtbaar zijn op de lijmplaat. Dit maakt de unit uitermate geschikt voor openbare ruimtes waar veel publiek komt. Uitgerust met 2 krachtige Quantum PestWest tubes voorzien van DuPont Teflon, shatterproof coating en een standaard zwarte lijmplaat.

Vangbereik: 70 m2

Chameleon 1x2 Discretion

Chameleon Uplight

Een aantrekkelijk, als wandmodel uitgevoerd toestel, dat speciaal ontworpen is voor ruimten waar de vliegende insecten discreet gevangen dienen te worden, zoals bijvoorbeeld in restaurants en andere openbare gelegenheden. De vliegenvanger is vormgegeven als indirecte wandverlichting. De grote lijmplank en de lampbuis zijn onzichtbaar verwerkt. De lamp wordt uitgevoerd met één 15 watt Quantum BL UVA lampbuis met Teflon® G coating en lijmplank. Op de lijmplank worden zelfs de kleinste insecten afgevangen. De opvangbak kan zonder gereedschap geopend worden.

Vangbereik: 40 m2

Chameleon Uplight

Insectron 200

De Insectron 200 vliegenlamp behoort eveneens tot ons portfolio professionele producten. Deze vliegenlamp heeft standaard twee shatterproof UV-A lampen. Deze kunnen ook, indien gewenst en/of nodig, eenvoudig worden vervangen door groene lampen. Ook kunt u voor een combinatie kiezen. Deze vliegenlamp is zowel als wandmodel als vrijhangend (Ceiling Mount) bij ons verkrijgbaar. De wandmodellen hebben hierbij een reflector die aan de muurkant is geplaatst. Dit zorgt voor extra weerkaatsing. Het vangbereik is circa 200 m2.

Insectron 200

Insectron 400

Onze Insectron 400 modellen hebben vier shatterproof UV-A lampen. Uiteraard kunnen ook deze lampen indien gewenst en/of nodig eenvoudig worden vervangen door (een combinatie met) groene lampen. Het vangbereik is 400 m2 en de Insectron 400 is als vrijhangend model (Ceiling Mount) beschikbaar. U kiest bij de Insectron modellen voor een Glueboard (G) vangstmethode, of Elektrocutie (E).

Insectron 400

Lokdoos Ultimate Anker

De Lokdoos Ultimate Anker wordt ingezet bij de bestrijding van zowel ratten als muizen. Deze lokdoos is uitgevoerd als een duurzame kunststoffen voerkist. Verder heeft deze lokdoos een handig en veilig slot. Bovendien biedt de Lokdoos Ultimate Anker de mogelijkheid om diverse soorten lokaas te gebruiken. Deze lokdoos dankt de toevoeging ‘Anker’ aan het bijbehorende anker dat ervoor zorgt dat de lokdoos niet wegwaait of omvalt.

Lokdoos Ultimate Anker

Bio Enemies®

Bio Enemies® bevat een zeer effectieve roofmijtsoort. Een natuurlijke vijand van de bloedluis. Bio Enemies® spoort in de pluimveestal de bloedluis op en doodt deze vrijwel onmiddellijk. De bestaande overlast van bloedluizen wordt zo op een biologische en veilige wijze bestreden. Een uniek product dat een belangrijke bijdrage vormt aan de duurzame productie in de pluimveesector.

Bio Enemies®

Wilt u meer informatie over onze producten en diensten?

Maak nu een afspraak en ontvang een GRATIS no fly zone plantje

No Fly Zone