RATTENBESTRIJDING

GEGARANDEERD RESULTAAT

Heeft u een agrarisch bedrijf en bent u op zoek naar professionele rattenbestrijding? Bij APC bieden we u oplossingen op maat.

Effectieve rattenbestrijding in de agrarische sector

APC is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in ongediertebestrijding in de agrarische sector. Rattenbestrijding is een groot onderdeel van onze ongediertebestrijding diensten. Voor effectieve rattenbestrijding in de agrarische sector bent u bij ons aan het juiste adres. Daarbij maakt APC zoveel mogelijk gebruik van biologische bestrijdingsmiddelen, goed voor de dieren en goed voor het milieu. Tevens kunt u bij APC rekenen op een team van experts op het gebied van rattenbestrijding. Wij hebben jarenlange ervaring in de agrarische sector, waardoor u verzekerd bent van hoogstaande rattenbestrijding in uw veehouderij en waarmee u volledig bent ontzorgd.

Rattenbestrijding voor de veehouderij

Ongedierte op de veehouderij is een veelvoorkomend probleem en kan erg lastig zijn voor veehouders om tegen te gaan. Vele veehouderijen hebben overlast van ratten. Elke rat is er één te veel en om rattenoverlast tegen te gaan, moeten de juiste maatregelen getroffen worden om ervoor te zorgen dat de reeds aanwezige ratten direct worden gevangen of verjaagd en niet meer terug zullen keren. Professionele rattenbestrijding biedt dan dé oplossing. APC helpt u graag bij het bestrijden van de reeds aanwezige ratten. Tevens kunnen wij, samen met u, een gedegen beheersingsplan opstellen, waarmee we ervoor zorgen dat de ratten niet meer terug zullen keren.

Heeft u vragen?

Laat APC u terugbellen of mailenAl onze diensten voor een totaal ontzorging

Vliegenbestrijding rattenbestrijding

Vliegenbestrijding

Een doeltreffende aanpak voor het bestrijden en voorkomen van vliegen in en rond stallen met vee.
Knaagdierbestrijding

Knaagdierbestrijding

Een profesionele en verantwoorden totaalaanpak voor ratten en muizen op en rond een agrarisch bedrijf.
Biologisch beheersing

Biologisch beheersing

Een agrarisch bedrijf vrij houden van knaagdieren en vliegen zonder het gebruik van biocide. Het kan!
Bloedluis controle

Bloedluis controle

Meerdere 100% biologische bestrijdingsmethoden voor het bestrijden van bloedluizen in pluimveestallen.

Rattenbestrijding: plan van aanpak

Bij APC helpen wij u graag bij het bestrijden van ratten. Voorkomen is beter dan genezen en daarom stellen wij een plan van aanpak op om ratten overlast op uw bedrijf aan te pakken door middel van een professionele rattenbestrijding. Het plan van aanpak bij APC bestaat uit een professioneel bestrijdingsplan waarin hygiëne absoluut voorop staat. Met ons professionele bestrijdingsplan voorkomen wij dat een rattenprobleem omvangrijke proporties aanneemt en proberen wij de schade tot het minimum te beperken.

Rattenbestrijding voorkomt vele problemen

Ratten op de veehouderij zijn niet alleen erg vervelend maar ook nog eens erg gevaarlijk. Zo kunnen ratten ziektes overdragen op uw dieren en onrust in de stallen veroorzaken. Dit kan tot productieverlies leiden of erger. Professionele rattenbestrijding biedt dan dé oplossing. Het opstellen van een gedegen bestrijdingsplan is van groot belang om rattenoverlast te voorkomen. Juist daarom kiezen wij ervoor om vooraf een bestrijdingsplan met uw op te stellen om ratten preventief te weren:

  • hygiëne: hoe schoner de stallen en de omgeving, des te kleiner de kans dat ongedierte overleeft;
  • weringsmaatregelen: het dichten van kieren en gaten;
  • bestrijdingsplan: cruciaal om overlast onder controle te houden.

1 OPSTELLEN

Persoonlijk bestrijdingsplan

2 OPVOLGEN

van bestrijdingsplan

3 CONTROLEREN

registreren en bijsturen

Heeft u last van ratten?

Laat APC u helpen bij het bestrijden van ongewenste knaagdieren

Direct online resultaten bekijken

Speciaal voor dit bestrijdingsplan heeft APC een systeem ontwikkeld waarmee u online de resultaten kunt bekijken. Door deze digitale registratie ziet u bijvoorbeeld de details van het bestrijdingsplan dat we samen hebben opgesteld. Daarnaast wordt hierin een online logboek bijgehouden evenals allerlei soorten andere bevindingen. In het geval van ratten, biedt ons systeem barcodescanning. Dit betekent in de praktijk dat iedere lokdoos is voorzien van een unieke barcode. Wanneer wij onze controles bij u uitvoeren, worden deze lokdozen door ons gescand en kunt u het resultaat meteen online inzien

Het gebruik van biologische producten

APC is continu bezig met verbeteren en met innoveren. Zo ontwikkelen we met onze eigen testbedrijven onder meer biologische rattenbestrijding. Datzelfde geldt voor het bestrijden van andere knaagdieren, maar ook vliegen, maden en bloedluis. Op deze manier wordt onder andere het biocidegebruik steeds verder teruggedrongen. Omdat deze biologische bestrijdingsmethodieken niet eenvoudig zijn, hebben we hiervoor een speciaal trainingsprogramma ontwikkeld. Onze rattenbestrijding met biologische producten is goed voor mens, dier en het milieu en is even effectief als de reguliere bestrijdings methodieken.

Online overzicht rattenbestrijding

Bestrijdingsexperts in de agrarische sector

Naast het speciale trainingsprogramma van APC, volgen onze medewerkers ook regelmatig trainingen en cursussen. Daardoor zijn zij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van ongediertebestrijding. Dit betekent dat u zorgeloos op onze expertise kunt vertrouwen en u verzekerd bent van het meest optimale en verantwoorde resultaat. Ook biologisch en uiterst effectief.

Keurmerken op het gebied van rattenbeheersing

Ook onze veelzijdigheid aan keurmerken en registraties geeft u als klant de zekerheid dat u met professionals van doen heeft. Zo beschikken wij op het gebied van rattenbeheersing en rattenbestrijding over het Keurmerk Plaagdiermanagement Bedrijven (KPMB). Maar daar blijft het niet bij. We beschikken naast dit algemene keurmerk ook over het keurmerk KPMB IPM Rattenbeheersing. Dit betekent dat we voldoen aan de eisen zoals deze worden gesteld in versie 3.0 van het certificatieschema ‘Rattenbeheersing om gebouwen en voedselopslagplaatsen’. Deze is afkomstig van de Stichting Keurmerk Plaagdiermanagement Bedrijven.

Kortom, bij APC bent u in alle opzichten verzekerd van kwaliteit en een complete ontzorging als het aankomt op verantwoorde ongediertebestrijding en rattenbestrijding. 

Arrow

Gratis eerste bedrijfsbezoek

Wilt u meer informatie over onze producten en diensten?
Maak nu een afspraak en ontvang een GRATIS no fly zone plantje


Lees ons privacybeleid