RATTENBESTRIJDING

GEGARANDEERD RESULTAAT

Heeft u een agrarisch bedrijf en bent u op zoek naar professionele rattenbestrijding? Bij APC bieden we u oplossingen op maat.

Effectieve rattenbestrijding in de agrarische sector

Voor effectieve rattenbestrijding, in de agrarische sector vertrouwt u bij ons op ruim 25 jaar expertise. Daarbij maakt APC gebruik van zoveel mogelijk biologische bestrijdingsmiddelen. Hierdoor maakt u bij ons een verantwoorde keuze voor een team van experts op het gebied van ongediertebestrijding. Wij hebben jarenlange ervaring in de agrarische sector, waardoor u verzekerd ben van hoogstaande kwaliteit waar u geen omkijken naar heeft.

Heeft u vragen?

Laat APC u terugbellen

Al onze diensten voor een totaal ontzorging

Vliegenbestrijding rattenbestrijding

Vliegenbestrijding

Een doeltreffende aanpak voor het bestrijden en voorkomen van vliegen in en rond stallen met vee.
Knaagdierbestrijding

Knaagdierbestrijding

Een profesionele en verantwoorden totaalaanpak voor ratten en muizen op en rond een agrarisch bedrijf.
Biologisch beheersing

Biologisch beheersing

Een agrarisch bedrijf vrij houden van knaagdieren en vliegen zonder het gebruik van biocide. Het kan!
Bloedluis controle

Bloedluis controle

Meerdere 100% biologische bestrijdingsmethoden voor het bestrijden van bloedluizen in pluimveestallen.

Rattenbestrijding: plan van aanpak

Voorkomen is beter dan genezen en daarom bestaat het plan van aanpak bij APC uit een professioneel bestrijdingsplan. Hierin staat hygiëne voorop. Dit kan voorkomen dat een rattenprobleem omvangrijke proporties aanneemt. Zo kunnen knaagdieren zoals ratten ziektes overdragen op uw dieren en onrust in de stallen veroorzaken. Dit kan tot productieverlies leiden of erger. Juist daarom kiezen wij ervoor om vooraf een bestrijdingsplan met uw op te stellen om ratten preventief te weren:

  • hygiëne: hoe schoner de stallen en de omgeving, des te kleiner de kans dat ongedierte overleeft;
  • weringsmaatregelen: het dichten van kieren en gaten;
  • bestrijdingsplan: cruciaal om overlast onder controle te houden.

1 OPSTELLEN

Persoonlijk bestrijdingsplan

2 OPVOLGEN

van bestrijdingsplan

3 CONTROLEREN

registreren en bijsturen

Heeft u last van ratten?

Laat APC u helpen bij het bestrijden van ongewenste knaagdieren

Direct online resultaten bekijken

Speciaal voor dit bestrijdingsplan heeft APC een systeem ontwikkeld waarmee u online de resultaten kunt bekijken. Door deze digitale registratie ziet u bijvoorbeeld de details van het bestrijdingsplan dat we samen hebben opgesteld. Daarnaast wordt hierin een online logboek bijgehouden evenals allerlei soorten andere bevindingen. In het geval van ratten bijvoorbeeld, biedt ons systeem barcodescanning. Dit betekent in de praktijk dat iedere lokdoos is voorzien van een uniek barcode. Wanneer wij onze controles bij u uitvoeren worden deze lokdozen door ons gescand en ziet u online meteen het resultaat.

Het gebruik van biologische producten

APC is daarnaast continu bezig te verbeteren en te innoveren. Zo ontwikkelen we met onze eigen testbedrijven onder meer biologische rattenbestrijding. Datzelfde geldt voor het bestrijden van andere knaagdieren, maar ook vliegen, maden en bloedluis. Op deze manier wordt onder andere het biocidegebruik steeds verder teruggedrongen. Omdat deze biologische bestrijdingsmethodieken niet eenvoudig zijn, hebben we hiervoor een speciaal trainingsprogramma ontwikkeld.

Online overzicht rattenbestrijding

Bestrijdingsexperts in de agrarische sector

Naast het speciale trainingsprogramma van APC, volgen onze medewerkers ook regelmatig trainingen en cursussen. Daardoor zijn zij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van ongediertebestrijding. Dit betekent dat u zorgeloos op onze expertise kunt vertrouwen en u verzekerd bent van het meest optimale en verantwoorde resultaat.

Keurmerken op het gebied van rattenbeheersing

Ook onze veelzijdigheid aan keurmerken en registraties geeft u als klant de zekerheid dat u met professionals van doen heeft. Zo beschikken wij op het gebied van rattenbeheersing en rattenbestrijding over het Keurmerk Plaagdiermanagement Bedrijven (KPMB). Maar daar blijft het niet bij. We beschikken naast dit algemene keurmerk ook over het keurmerk KPMB IPM Rattenbeheersing. Dit betekent dat we voldoen aan de eisen zoals deze worden gesteld in versie 3.0 van het certificatieschema ‘Rattenbeheersing om gebouwen en voedselopslagplaatsen’. Deze is afkomstig van de Stichting Keurmerk Plaagdiermanagement Bedrijven.

Kortom, bij APC bent u in alle opzichten verzekerd van kwaliteit en een complete ontzorging als het aankomt op verantwoorde ongediertebestrijding.

Arrow

Gratis eerste bedrijfsbezoek

Wilt u meer informatie over onze producten en diensten?
Maak nu een afspraak en ontvang een GRATIS no fly zone plantje