TOTALCARE PROGRAMMA

VOOR COMPLETE ONTZORGING

Ongediertepreventie in de agrarische sector is waar APC gespecialiseerd in is. Dit betekent dat we u ruim 25 jaar ervaring bieden en veelzijdige expertise.

Complete ontzorging: Total Care Programma bij agrariërs

Met het Total Care Programma van APC bent u als agrariër verzekerd van complete ontzorging op het gebied van ongediertebestrijding. Hiervoor bieden we u periodieke controles tegen alle soorten knaagdieren, biologische of chemische vliegenbestrijding en het ophangen van feromoonvallen rondom uw bedrijf. Ook vervangen en onderhouden we de elektrische vliegenvangers en verzorgen we een breed scala aan calamiteitenbehandelingen.

Complete ontzorging is bij ons ook echt complete ontzorging.

Wij plaatsen op uw bedrijf een eigen APC kast. Hier zitten middelen in en de bedrijfskleding die we dus ook alleen op uw bedrijf gebruiken. Periodiek komt de bestrijder langs, hiervoor hoeft u niet thuis te zijn. De bestrijder pakt wat hij nodig heeft uit zijn kast en laat na zijn bezoek een brief achter in de brievenbus zodat u weet wat hij gedaan heeft en wanneer het volgende bezoek plaatsvindt. Dit kunt u ook bijhouden met het logboek.

Total care het systeem op maat voor uw bedrijf opgesteld met gegarandeerd resultaat

Heeft u vragen?

Laat APC u terugbellen of mailenKnaagdierbestrijding

Vliegenbestrijding

Bloedluisbestrijding

Keverbestrijding

Total Care Programma.

APC Brochure

Knaagdierbestrijding en periodieke controles

Ratten en muizen kunnen voor tal van problemen en overlast zorgen. Denk alleen al aan het productieverlies dat u kunt lijden doordat knaagdieren doorgaans onrust in de stallen veroorzaken. Ook de overdracht van ziektes op uw dieren komt regelmatig voor wanneer er knaagdieren zijn. Om al deze redenen bieden wij binnen ons Total Care Programma een goed en gedegen bestrijdingsplan op maat en periodieke controles. Dit voorkomt dat u met overlast van knaagdieren te maken krijgt.

Biologische of chemische vliegenbestrijding

Ook vliegenbestrijding maakt deel uit van ons totaalpakket aan bestrijdingsdiensten. Hierbij zetten wij ofwel biologische middelen in om vliegen te bestrijden, dan wel een chemische variant. Bij biologische middelen moet u denken aan de natuurlijke vijanden van de vlieg, zoals roofvliegen, sluipwespen en roofmuiten. De inzet van deze biologische bestrijdingsmiddelen is net zo doeltreffend als met biocidegebruik het geval was. Daarnaast bieden wij ook onze MADO-Service als onderdeel van het totaalpakket. Deze bestrijdingsmethodiek pakt vliegenoverlast zeer doeltreffend bij de bron aan.

Vliegenlampen bij volwassen vliegen

Wanneer u onverhoopt al met volwassen vliegen te maken heeft, bieden we binnen ons totaalpakket ook diverse vliegenlampen. Deze onderhouden we voor u tijdens de periodieke controles en we vervangen ze daar waar nodig. Welk type vliegenlamp voor uw bedrijf het meest geschikt is, is onder meer afhankelijk van het vangbereik. Onze verschillende typen vliegenlampen variëren in een vangbereik van 40 m2 tot maar liefst 400 m2.

Alle voordelen op een rij

Samengevat biedt ons Total Care Programma:

Een gratis eerste inspectie op uw bedrijf
Een diepgaand onderzoek vooraf
Een vaste prijs per jaar
Snel resultaat
Systematische opvolging
Complete ontzorging
Online rapportage

Ons plan van aanpak

Met een goed bestrijdingsplan kan overlast door ongedierte voorkomen worden.

Bij APC draait het allemaal om het ontzorgen van de agrariër. Daarom voeren onze ervaren bestrijdingstechnici het volledige traject uit en houden hierover de regie. Alleen zo kunnen wij effectief het ongedierte bestrijden en onze klanten volledige garantie bieden. Hier is uiteraard veel discipline voor nodig evenals een brede kennis van de agrarische sector en de wetgeving. Ditzelfde geldt voor de laatste ontwikkelingen op het gebied van ongediertebestrijding. Op deze manier dragen we samen met onze klanten bij aan een voedselproductie die verantwoord is.

1 OPSTELLEN

Persoonlijk bestrijdingsplan

2 OPVOLGEN

van bestrijdingsplan

3 CONTROLEREN

registreren en bijsturen

TOTAL CARE

Volledige ontzorging, dat is wel zo prettig

Met dit totaalpakket aan preventiediensten wordt u volledig ontzorgd. Wij regelen alles voor u en u bent ervan verzekerd dat u het beste resultaat bereikt. U zult geen overlast van ongedierte zoals knaagdieren of vliegen op uw bedrijf ervaren. Kortom, wij staan voor u klaar en garanderen u van een hoogwaardige kwaliteit in preventiemaatregelen. Zodoende kunt u zich volledig op uw bedrijfsactiviteiten blijven richten en u bespaart daardoor veel tijd en kosten die met ongediertebestrijding gepaard gaan.

Total Care Programma op maat

Hoewel onze diensten standaard zijn inbegrepen in dit complete pakket, betekent dit niet dat we dit overal op dezelfde manier ten uitvoer brengen. Integendeel. Bij APC maken we in nauw overleg met u een bestrijdingsplan met een totaalpakket aan diensten op maat. Zo bent u ervan verzekerd dat al onze diensten perfect aansluiten op uw specifieke bedrijf met het meest optimale resultaat.

Complete ontzorging in de praktijk

Met dit totaalpakket regelen we alles voor u en wordt u compleet ontzorgd op het gebied van ongediertebestrijding. Stelt u zich eens voor: geen overlast meer van knaagdieren en vliegen in en om uw bedrijf. Wij staan voor u klaar en u kunt vertrouwen op de veelzijdige expertise en ervaring van onze medewerkers. Een professionele en consequente aanpak die gegarandeerd effectief is. U bespaart de nodige kosten en daarnaast veel tijd. Tijd die u hierdoor in uw eigen bedrijf en werkzaamheden kunt steken.

Arrow

Gratis eerste bedrijfsbezoek

Wilt u meer informatie over onze producten en diensten?
Maak nu een afspraak en ontvang een GRATIS no fly zone plantje


Lees ons privacybeleid