Waarom APC?

Waarom kiezen voor APC?

Op de vraag waarom APC de beste keus is, kunnen wij heel eenvoudig een antwoord geven. Want wij zijn niet alleen bijzonder effectief in het bestrijden van alle soorten ongedierte, wij doen dit ook nog eens op een duurzame manier. Hierdoor bent u verzekerd van gegarandeerde effectieve resultaten van hoogstaande kwaliteit, die ook nog eens verantwoord zijn. Kortom, de ultieme win-winsituatie.

Waarom APC het verschil maakt

Ongedierte veroorzaakt veel meer dan alleen zichtbare schade bij agrarische bedrijven. De plaagdieren die het meeste overlast geven zijn knaagdieren zoals ratten en muizen, en vliegende insecten. De overlast waar agrariërs mee te maken kunnen krijgen zijn:

  • Knaagschade
  • Bevuiling van voedsel
  • Graverijen en verzakkingen op het bedrijfsterrein
  • Overdracht van ziekten

De voordelen van Agro Pest Control

100% biologisch
Een veilige en effectieve oplossing
Geen gevaar voor de gezondheid van mens en dier
Geen resistentie
Eenvoudig in gebruik
Gegarandeerd resultaat

Vliegen bestrijding

Vliegenbestrijding

Een doeltreffende aanpak voor het bestrijden en voorkomen van vliegen in en rond stallen met vee.
Knaagdierbestrijding

Knaagdierbestrijding

Een profesionele en verantwoorden totaalaanpak voor ratten en muizen op en rond een agrarisch bedrijf.
Biologische beheersing

Biologisch beheersing

Een agrarisch bedrijf vrij houden van knaagdieren en vliegen zonder het gebruik van biocide. Het kan!
Bloedluiscontrole

Bloedluis controle

Meerdere 100% biologische bestrijdingsmethoden voor het bestrijden van bloedluizen in pluimveestallen.

De gevolgen van knaagschade

De overlast van ongedierte die meteen in het oog springt is knaagschade. Ratten en muizen laten niet alleen uitwerpselen achter, maar vreten ook elektra kabels aan. Hierdoor kan de stroom uitvallen en kortsluiting ontstaan. Ook uw isolatiemateriaal is vaak een geliefd doelwit bij knaagdieren.

Bevuiling van voedsel

Iets wat minder in het oog springt, maar wat evenzogoed veel overlast veroorzaakt is de bevuiling van voedsel. Als gevolg hiervan laten uw dieren het voedsel liggen. Dit kan onder meer productieverlies tot gevolg hebben, of erger.

Graverijen en verzakkingen op het bedrijfsterrein

Met name bij bruine ratten is de kans aanwezig dat u te maken krijgt met graverijen en verzakkingen van uw bedrijfsterrein. Dit komt doordat bruine ratten de dekzeilen van voerkuilen aanvreten, om zich vervolgens in de holen vlakbij de voedselplaats te verschuilen. Zowel slootkanten als straatwerk kunnen het dan begeven door de gangen die bruine ratten aanmaken.

Overdracht van ziekten op uw dieren

De vierde reden waarom u APC inzet, is de overdracht van ziekten. Dit gevolg van ongedierte is bij veel agrariërs onbekend, terwijl het toch een desastreuze impact op de bedrijfsvoering kan hebben. Denkt u hierbij aan ziektes zoals varkenspest, Salmonella, uierontsteking, Listeria, vogelgriep, mond-en-klauwzeer en tal van andere ziekten.

Hygiëne is ontzettend belangrijk

Juist om al deze redenen is hygiëne bij agrarische bedrijven van cruciaal belang. Vaak wordt er al actie ondernomen door agrariërs door hygiënesluizen en doucheruimtes aan te leggen. Heel erg goed. Dit zijn echter maatregelen bedoeld voor de mens. Maatregelen die getroffen moeten worden om de hygiëne te waarborgen in geval van ongedierte, zijn van geheel andere orde. Ook dit is waarom u APC inschakelt.

knaagdierbestrijding
knaagdierpreventie

Gespecialiseerd in de agrarische sector

Er zijn in Nederland tal van ongediertebestrijdingsbedrijven actief, maar weinig daarvan zijn gespecialiseerd in de agrarische sector. APC is dat wel. Al onze medewerkers hebben jarenlange ervaring hierin. Wij zijn daarbij gericht op resultaat, het volledig ontzorgen van de agrariër, een bestrijdingsplan op maat en verantwoorde bestrijdingsmethoden.

Biocidegebruik tot 90% reduceren

Deze verantwoorde bestrijdingsmethoden zijn erop gericht om het biocidegebruik tot maar liefst 90% te reduceren. Dit komt doordat de productie van voedsel de afgelopen decennia enorm is veranderd. Datzelfde geldt voor de wet- en regelgeving. En daarom maakt APC al meer dan 20 jaar gebruik van natuurlijke ongediertebestrijding. Dit doen we onder meer door het uitzetten van roofvliegen, sluipwespen en roofmijten.

Arrow

Gratis eerste bedrijfsbezoek

Wilt u meer informatie over onze producten en diensten?
Maak nu een afspraak en ontvang een GRATIS no fly zone plantje


Lees ons privacybeleid

APC Brochure