Waarom APC

Vrijblijvende offerte aanvragen

Op de vraag waarom APC de beste keus is, kunnen wij heel eenvoudig een antwoord geven. Wij zijn niet alleen bijzonder effectief in het bestrijden van alle soorten ongedierte, wij doen dit ook nog eens op een duurzame manier. Hierdoor bent u verzekerd van gegarandeerde effectieve resultaten van hoogstaande kwaliteit, die ook nog eens verantwoord zijn. Kortom, de ultieme win-winsituatie.

Onze bestrijdingsdiensten

Ratten en muizen

Vliegen

Bloedluizen

Ons plan van aanpak

Met een goed bestrijdingsplan kan overlast door ongedierte voorkomen worden.

Bij APC draait het allemaal om het ontzorgen van de agrariër. Daarom voeren onze bestrijdingstechnici het volledige traject uit en houden hierover de regie. Alleen zo kunnen wij effectief het ongedierte bestrijden en onze klanten volledige garantie bieden. Hier is uiteraard discipline voor nodig evenals kennis van de agrarische sector en de wetgeving. Ditzelfde geldt voor de ontwikkelingen op het gebied van ongediertebestrijding. Op deze manier dragen we samen met onze klanten bij aan een voedselproductie die verantwoord is.

1 OPSTELLEN
Persoonlijk bestrijdingsplan
2 OPVOLGEN
van bestrijdingsplan
3 CONTROLEREN
registreren en bijsturen

Voorkom financiële schade door ongedierte.

Online inzage

Van ieder bezoek dat onze specialisten aan u brengen ontvangt u een verslag met de bevindingen. U kunt ten allen tijde online inzien wat de status is van onze activiteiten op uw bedrijf. Om u nog effectiever van dienst te kunnen zijn, is er een persoonlijk systeem ontwikkeld waar uw bestrijdingsplan op maat kunt inzien. Hiermee ziet u in één oogopslag alle details van het bestrijdingsplan, het logboek en alle bevindingen

 

Overzicht van lokdozen

Vrijblijvende offerte aanvragen